Seules les betes - Μόνο αυτοί είδαν τον δολοφόνο
Μυστηρίου
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Σε μια ορεινή κωμόπολη της Γαλλίας μια γυναίκα εξαφανίζεται. Καθώς αποκαλύπτονται σταδιακά, οι ιστορίες των ανθρώπων γύρω της διασταυρώνονται με τη δική της.



L' homme qui a vendu sa pea - Ο άνθρωπος που πούλησε το δέρμα του
Δραματική
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ένας Σύριος πρόσφυγας αποφασίζει να πουλήσει το σώμα του σ’ έναν αντισυμβατικό καλλιτέχνη, ο οποίος θα το χρησιμοποιήσει ως ζωντανό έκθεμα. Ο κόσμος των εικαστικών αναστατώνεται, συλλέκτες ενθουσιάζονται και οι ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα ξεσηκώνονται.



Those who wish me dead - Αυτοί που εύχονται τον θάνατό μου
Περιπέτεια
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Μια δασοπυροσβέστης με τραυματικό παρελθόν αναγκάζεται να προστατέψει τον ανήλικο μάρτυρα μιας δολοφονίας τον οποίο καταδιώκουν οι ένοπλοι δράστες του.



The United States vs. Billie Holiday - Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον Μπίλι Χόλιντεϊ
Δραματική
Διάρκεια: 126'

Η περίληψη:
Το 1947 η Billie Holiday μπαίνει στο στόχαστρο του FBI, καθώς επιμένει να τραγουδάει το «Strange Fruit», του οποίου οι στίχοι αναφέρονται στο λιντσάρισμα ενός Αφροαμερικανού.



Shorta - Παγιδευμένοι
Περιπέτεια
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Δύο αστυνομικοί αναλαμβάνουν περιπολία σε μια γειτονιά που βράζει εξαιτίας ενός περιστατικού αστυνομικής βίας απέναντι σε μετανάστη. Σύντομα θα παγιδευτούν στο εξεγερμένο προάστιο, αναζητώντας απελπισμένα οδό διαφυγής.



Raya and the Last Dragon - Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος
Animation
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Το μυθικό βασίλειο της Κουμάντρα απειλείται με καταστροφή αν η νεαρή πολεμίστρια Raya δεν καταφέρει να βρει τον τελευταίο ζωντανό δράκο και να ενώσει τα σπασμένα κομμάτια μιας πανίσχυρης, μαγικής πέτρας.



Tom & Jerry
Περιπέτεια
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Μια καταστροφική μάχη ξεσπά μεταξύ του ποντικού Jerry, ο οποίος έχει καταφύγει στο πολυτελές ξενοδοχείο Royal Gate, και του γάτου Tom, ο οποίος προσλαμβάνεται για να τον διώξει λίγο πριν από μια σημαντική κοσμική εκδήλωση.