The conjuring: The devil made me do it - Το κάλεσμα 3: Ο διάβολος με έβαλε να το κάνω
Τρόμου
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Ένας νεαρός που ήταν παρών σε μια τελετή εξορκισμού σκοτώνει χωρίς λόγο το σπιτονοικοκύρη του. Οι παραψυχολόγοι Edd και Lorraine Warren είναι πεπεισμένοι πως είναι δαιμονισμένος, κάτι που πρέπει να αποδείξουν μέχρι να οδηγηθεί στο δικαστήριο.



The comeback trail - Πώς να σκοτώσεις τον πρωταγωνιστή σου
Κωμωδία
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ένας δευτεροκλασάτος, μα δαιμόνιος κινηματογραφικός παραγωγός που χρωστάει χρήματα στη μαφία αγκαζάρει έναν ξεπεσμένο πρώην σταρ του γουέστερν για την επόμενη ταινία του. Στόχος του να σκηνοθετήσει ένα θανατηφόρο ατύχημα στα γυρίσματα και να εισπράξει την ασφάλεια ζωής.



La isla de las mentiras - Το νησί των ψεμάτων
Θρίλερ
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Στις 2 Ιανουαρίου του 1921 το Σάντα Ισαμπέλ βυθίζεται έξω από το ισπανικό νησί Σάλβορα, παρασύροντας στο βυθό 213 επιβάτες. Οι τρεις νησιώτισσες που βγήκαν με τη βάρκα τους να περισώσουν τους ναυαγούς ανακηρύσσονται σε εθνικές ηρωίδες, αλλά ένας δημοσιογράφος υποψιάζεται πως κρύβουν κάποιο μακάβριο μυστικό.



The marksman - Ο προστάτης
Περιπέτεια
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ένας πρώην πεζοναύτης, που έχασε πρόσφατα τη γυναίκα του και αγωνίζεται να διατηρήσει τη χρεωμένη φάρμα του κοντά στα αμερικανομεξικανικά σύνορα, αναλαμβάνει να προστατέψει έναν ανήλικο Μεξικανό από τους επαγγελματίες δολοφόνους που τον καταδιώκουν.



Luca - Λούκα
Animation
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Ο Luca και ο Alberto είναι δύο μικρά αγόρια που ζουν ένα ονειρεμένο καλοκαίρι στην ιταλική Ριβιέρα. Γίνονται φίλοι με την ατίθαση Giulia και αποφασίζουν να τη βοηθήσουν σε έναν ποδηλατικό αγώνα, προσέχοντας να μην αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό τους. Το ότι στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι, αλλά θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού.



Druk - Άσπρο πιάτο
Δραματική
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Νιώθοντας κούραση και ανία, ένας καθηγητής γυμνασίου και τρεις συνάδελφοί του αποφασίζουν να καταναλώνουν καθημερινά μια σταθερή, ελεγχόμενη ποσότητα αλκοόλ, προσδοκώντας να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.