Été 85 - Το καλοκαίρι του 85

Δραματική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Σε ένα νορμανδικό θέρετρο της δεκαετίας του ’80 ο 16χρονος Alex γίνεται ζευγάρι με τον γοητευτικό και εξωστρεφή David. Ο έρωτάς τους, όμως, δεν θα κρατήσει παρά έξι εβδομάδες.



Smagen af sult - Η γεύση της απιστίας
Δραματική
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Παντρεμένοι με δυο μικρά παιδιά, οι Carsten και Maggi είναι ιδιοκτήτες του σικάτου εστιατορίου «Μάλους». Όνειρο της ζωής τους είναι να κερδίσουν ένα αστέρι Μισελέν, όμως το τίμημά του θα αποδειχτεί πολύ υψηλό για τη σχέση τους.




Rams - Αδέρφια σε σύγκρουση
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Σε μια γωνιά της δυτικής Αυστραλίας, δυο αδέλφια που έχουν να μιλήσουν μεταξύ τους 40 χρόνια αν και ζουν σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων, έρχονται αντιμέτωπα με μια αρρώστια που εξοντώνει τα κοπάδια τους. Μπροστά στην ολοκληρωτική καταστροφή, ο καθένας τους θα αντιδράσει με διαφορετικό τρόπο.



Twist - Ο διάσημος κλέφτης Twist
Περιπέτεια
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ο Oliver Twist είναι ένας νεαρός που μετά το θάνατο της μητέρας του ζει ως graffiti artist στους δρόμους του Λονδίνου. Γοητευμένος από τη δυναμική Red, θα γίνει μέλος της νεανικής συμμορίας του πρώην εμπόρου τέχνης Φέιγκιν, ο οποίος σχεδιάζει την κλοπή ενός πολύτιμου πίνακα.



Cuñados - Οι κουνιάδοι
Κωμωδία
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Ο Eduardo και ο Sabonis είναι δυο απελπισμένοι κουνιάδοι, οι οποίοι χρειάζονται επειγόντως χρήματα ύστερα από ένα υψηλό πρόστιμο που έχει επιβληθεί στην επιχείρησή τους. Αποφασίζουν λοιπόν να λύσουν το πρόβλημά τους απάγοντας τον Modesto, κουνιάδο της Alicia, της υπεύθυνης για το οικονομικό αδιέξοδό τους. Μόνο που εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει δεκάρα.



86 Melrose Avenue - Οδός Μελρόουζ αριθμός 86
Περιπέτεια
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Ένας πρώην πεζοναύτης που πάσχει από χρόνια διαταραχή μετατραυματικού στρες, εισβάλλει ένοπλος σε μια γκαλερί και παίρνει ομήρους τους παρευρισκόμενους με σκοπό να τους φέρει αντιμέτωπος με τα προσωπικά λάθη τους.