After ever happy - After 4: Για πάντα μαζί
Δραματική
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Η σχέση της Tessa με τον Tessa βρίσκεται σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Θα συνεχίσει η Tessa να τον σώζει και ταυτόχρονα να προσπαθεί να σώσει την σχέση τους ή ήρθε η ώρα να σώσει μόνο τον εαυτό της; Γιατί όσο ο Χάρντιν βρίσκεται στο Λονδίνο για τον γάμο της μητέρας του βυθίζεται όλο και περισσότερο στο σκοτάδι, ενώ η Tessa επιστρέφει στο Σιάτλ σε μια τραγική κατάσταση.



Nope - Ούτε καν
Θρίλερ
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Δυο αδέλφια κληρονομούν ένα ράντσο αλόγων στην Καλιφόρνια και γίνονται μάρτυρες μιας σειράς παράξενων φαινομένων που τους οδηγούν σε μια απίστευτη αποκάλυψη.



Bergman Island - Το νησί του Μπέργκμαν
Δραματική
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Ένα ζευγάρι κινηματογραφιστών καταφεύγουν για λίγες μέρες στο Φάρο, το νησί του Ingmar Bergman στη Βαλτική, αναζητώντας δημιουργική έμπνευση. Η ατμόσφαιρά του, όμως, θα επιδράσει στη σχέση τους με απρόβλεπτο όσο και καταλυτικό τρόπο.



Alcarràs - Οι ροδακινιές του Αλκαράς
Δραματική
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Η ζωή μιας οικογένειας Καταλανών ροδακινοπαραγωγών αλλάζει όταν ο ιδιοκτήτης της γης τους πεθαίνει και οι κληρονόμοι αποφασίζουν να εγκαταστήσουν εκεί φωτοβολταϊκά πάνελ.



Maigret - Ο επιθεωρητής Μαιγκρέ και το μυστήριο της νεκρής κοπέλας
Αστυνομική
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Μία άγνωστη νεαρή βρίσκεται νεκρή σε μια πλατεία του Παρισιού φορώντας ένα βραδινό φόρεμα. Για να οδηγηθεί έως το δολοφόνο, ο επιθεωρητής Maigret θα πρέπει πρώτα να ανακαλύψει την ταυτότητά της.