"Αίμα αδερφικό" της Μαρίας Λιβυκού

Τρία αδέρφια. Η Θάλεια, ο Κωστής και η Αναστασία. Τρεις διαφορετικές προσωπικότητες με ένα εκρηκτικό μείγμα συναισθημάτων ο καθένας. Τι τους ένωσε και τι τους χώρισε σε μια ζωή που δεν τους χαρίστηκε; Τι τους πόνεσε βαθιά και τι τους έφερε πάλι κοντά για να παλέψουν να σώσουν την ψυχή τους;
Η Θάλεια, η μεγαλύτερη εκ των τριών, είναι εκείνη που με πάθος προσπαθεί, ν’ αποτρέψει κάθε κακό που έχει ως στόχο τ’ αδέρφια της. Η αγάπη της γι’ αυτά δεν έχει τέλος, ακόμα και όταν ανταποδίδεται με αχαριστία.
Ο Κωστής, ο δευτερότοκος γιος της οικογένειας, έχει την πρώτη θέση στην καρδιά των γονιών τους, γεγονός το οποίο τροφοδοτεί τον εγωισμό του σε τέτοιο βαθμό, που δεν μπορεί να δει τις καταστροφικές συνέπειες στη σχέση του με τις αδερφές του.
Η Αναστασία είναι η τρίτη στη σειρά, αλλά η πρώτη στην καρδιά του Κωστή και της Θάλειας απ’ τη στιγμή που γεννήθηκε. Αγαπήθηκε πολύ κι απ’ τους δύο, αλλά η αγάπη τους δεν στάθηκε ικανή να την κάνει ν’ αγαπήσει την ίδια τη ζωή. Ένας αδικοχαμένος έρωτας, η στροφή στις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά την έφτασαν μέχρι τον πάτο και τίποτα δεν φαινόταν να μπορεί ν’ αναστρέψει την καταστροφική πορεία της.
Θα μπορέσει η αγάπη για το αδελφικό αίμα που τους συνδέει να υπερπηδήσει εμπόδια, πάθη, έχθρα κι ανταγωνισμό κι οι τρεις τους να πορευτούν και πάλι μαζί στη ζωή;