The stranger - Ο άγνωστος
Θρίλερ
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Η τυχαία γνωριμία δύο μυστήριων παρανόμων εξελίσσεται σε καλόπιστη φιλία, μέχρις ότου το ένοχο παρελθόν του ενός και η πραγματική ταυτότητα του άλλου έρθουν σε σύγκρουση, την ώρα που μια γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται προ των πυλών.



Merhaba güzel vatanim - Καλημέρα γλυκιά πατρίδα
Δραματική
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Οι παράλληλες πορείες ζωής των Τούρκων κομμουνιστών ποιητών Nazim Hikmet και Ahmet Ümit, οι οποίοι διώχθηκαν για τα πολιτικά φρονήματά τους και πέρασαν μέρος της ζωής τους στη Μόσχα.



France - Φρανς
Δραματική
Διάρκεια: 133'

Η περίληψη:
Ύστερα από ένα ασήμαντο αυτοκινητικό ατύχημα, η κορυφαία τηλεοπτική δημοσιογράφος της Γαλλίας παθαίνει κρίση συνείδησης κι αποφασίζει να επανεξετάσει τις προτεραιότητές της.



Bandit - Ληστής με στιλ
Αστυνομική
Διάρκεια: 126'

Η περίληψη:
Δραπετεύοντας από μια αμερικανική φυλακή, ένας γοητευτικός κακοποιός καταφεύγει στον Καναδά, όπου γίνεται ο μεγαλύτερος ληστής τραπεζών της χώρας.



Εκεί που ζούμε
Δραματική κωμωδία
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Η μέρα των γενεθλίων του νεαρού δικηγόρου Αντώνη Σπετσιώτη ξεκινά με απανωτές αναποδιές από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και εξελίσσεται εντελώς απρόβλεπτα μέχρι το επόμενο ξημέρωμα.



Checkered Ninja 2 - Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη αποστολή
Animation
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Όταν ο μοχθηρός μεγιστάνας Φίλιπ Έπερμιντ εξαφανίζει μάρτυρες και στοιχεία, είναι πλέον έτοιμος να αποφυλακιστεί και να αποχωρήσει ατιμώρητος. Ο Καρό Νίντζα πείθει τον 13χρονο Άλεξ να αποδώσουν δικαιοσύνη, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να βρουν τρόπο να ταξιδέψουν μέχρι την Ταϊλάνδη.



Huda's salon - Η παγίδα
Θρίλερ
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Επισκεπτόμενη το κομμωτήριό της, μια νεαρή Παλαιστίνια της Βηθλεέμ θα παγιδευτεί και θα εκβιαστεί για να δώσει πληροφορίες στις δυνάμεις κατοχής σχετικά με ύποπτες κινήσεις συμπατριωτών της.



Prey for the Devil - Το φως του Διαβόλου
Τρόμου
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Η αδελφή Ann είναι η πρώτη γυναίκα που δοκιμάζεται από τις εκκλησιαστικές αρχές ως… εξορκίστρια, αλλά η επαφή της με έναν ισχυρό δαίμονα ξυπνά επώδυνες μνήμες από το παρελθόν της.



Οφειλή
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 77'

Η περίληψη:
Ο ρεπόρτερ, αρθρογράφος και συγγραφέας Αλέκος Ζούκας μέσα από τα ταξίδια του με το σκηνοθέτη Σταύρο Ψυλλάκη στην Πυρσόγιαννη, αλλά και τις εκμυστηρεύσεις του για την εμπειρία του με τον καρκίνο.



Αποχαιρετισμός – Η μνήμη του τόπου
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Στα 87 του, ο πρώην αντάρτης Γιάννης Λιονάκης αφηγείται πώς έζησε επί 14 χρόνια στον Νομό Χανίων ως επικηρυγμένος μετά το τέλος του Εμφυλίου.