"Twisted love" της Ana Huang


Ο Άλεξ Βόλκοφ είναι ένας δαίµονας µε αγγελικό πρόσωπο, που δεν µπορεί να ξεφύγει από το καταραµένο παρελθόν του. Μετά από µια τραγωδία που στοίχειωσε το µεγαλύτερο κοµµάτι της ζωής του, το αδίστακτο κυνήγι της επιτυχίας και η εκδίκηση αφήνουν ελάχιστο χώρο στη ζωή του για ζητήµατα καρδιάς. Αλλά όταν αναγκάζεται να προσέχει την αδερφή του καλύτερού του φίλου, αρχίζει να νιώθει κάτι στο στέρνο του. Ένα ράγισµα.
Ένα λιώσιµο.
Μια φωτιά που θα µπορούσε να καταστρέψει τον κόσµο όπως τον ήξερε. Η Έιβα Τσεν είναι µια απελευθερωμένη κοπέλα, που έχει παγιδευτεί στους εφιάλτες µιας παιδικής ηλικίας που δεν µπορεί να θυµηθεί. Παρά το δύσκολο παρελθόν της, δεν έχει πάψει να διακρίνει την οµορφιά στον κόσµο… όπως την οµορφιά που κρύβει στην καρδιά του ένας άντρας µε παγερό παρουσιαστικό, τον οποίο δεν θα έπρεπε να θέλει.
Γιατί είναι ο κολλητός του αδερφού της.
Ο γείτονάς της.
Ο απαγορευµένος της έρωτας.
Η σωτηρία και η καταστροφή της.
Το Twisted Love είναι ένα σύγχρονο, αυτοτελές µυθιστόρηµα για τον έρωτα της ηρωίδας µε τον καλύτερο φίλο του αδερφού της, όπου τα ετερώνυµα έλκονται. Είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς Twisted, αλλά µπορεί να διαβαστεί και ξεχωριστά.

"H2H Μάρκετινγκ" των Philip Kotler, Waldemar Pfoertsch & Uwe Sponholz


Το H2H µάρκετινγκ εκπροσωπεί την πλέον σύγχρονη σχολή σκέψης, συνεχίζοντας το καινοτόµο έργο του πρωτοπόρου Philip Kotler. Ο Kotler µαζί µε τους Waldemar Pfoertsch και Uwe Sponholz αναπτύσσουν ένα επαναστατικό µοντέλο για τον σχεδιασµό και την εφαρµογή στρατηγικών µάρκετινγκ. Εισάγουν και εξηγούν νέες έννοιες που θα βοηθήσουν µάρκετερς, ηγέτες και εταιρείες να µεταβούν από ένα παραδοσιακό µοντέλο µάρκετινγκ σε ένα σύγχρονο µοντέλο µε ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.
Οι συγγραφείς επαναπροσδιορίζουν τον ρόλο του µάρκετινγκ ενσωµατώνοντας έννοιες όπως η Σχεδιαστική Σκέψη, (Design Thinking), η Κυρίαρχη Λογική Υπηρεσιών (Service-Dominant Logic) και ο Ψηφιακός Μετασχηµατισµός (Digital Transformation). Σύµφωνα µε τον Η2Η τρόπο σκέψης, η εµπιστοσύνη λαµβάνει κεντρικό ρόλο στη διαχείριση ενός brand και το λειτουργικό Μείγµα Μάρκετινγκ εξελίσσεται. Ως αποτέλεσµα, το µάρκετινγκ βρίσκει νέο νόηµα και εδραιώνει τη σηµασία του µέσα σε αυτή την ταραχώδη εποχή.
Το H2H Μάρκετινγκ παρουσιάζει ένα ευφυές και συστηµατικό σχέδιο που θα σας βοηθήσει να προσαρµόσετε τον τρόπο σκέψης σας µε σκοπό τη δηµιουργία αξίας για την οµάδα σας, την επιχείρησή σας, τους καταναλωτές. Μοναδική προϋπόθεση είναι να είστε πρόθυµοι να αµφισβητήσετε εδραιωµένες παραδοχές, να εξερευνήσετε νέες οπτικές και να ενστερνιστείτε την ίδια σας ανθρώπινη υπόσταση.
Αυτό το βιβλίο αποτελεί σηµαντικό εγχειρίδιο:
  • Για µάρκετερς και ηγέτες κάθε κλάδου που αναζητούν έµπνευση και πρακτικά παραδείγµατα ώστε να διαχειριστούν τις συνεχείς αλλαγές στην τεχνολογία, την κοινωνία και το περιβάλλον.
  • Για επιχειρηµατίες που θέλουν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να εξελιχθούν και να διακριθούν.
  • Για καθηγητές, εκπαιδευτές και εισηγητές που θέλουν να µεταφέρουν τις πιο σύγχρονες εξελίξεις στην επιστήµη του µάρκετινγκ.
  • Για φοιτητές και εκπαιδευόµενους που θέλουν να προετοιµαστούν για το µέλλον.

"Κερδίστε περισσότερα" του Stuart Diamond


Πώς να διαπραγματεύστε για να πετύχετε στην εργασία και τη ζωή.
Στον κόσμο των επιχειρήσεων, της πολιτικής, της διεθνούς πολιτικής σκηνής, ακόμη και στο οικογενειακό περιβάλλον, η λέξη «διαπραγμάτευση» συνήθως είναι συνώνυμο της αντιπαράθεσης, της εξουσίας, της επιρροής, του δικαίου του ισχυρού. Ενώ το ζητούμενο μιας διαπραγμάτευσης είναι η συνεννόηση και η επίλυση διαφορών, το αποτέλεσμα συνήθως είναι ο στυγνός ανταγωνισμός στις επιχειρήσεις, η στείρα αντιπολίτευση στην πολιτική αρένα, οι ένοπλες αιματηρές συρράξεις στο διεθνές σκηνικό και οι οικογενειακές διαμάχες.
Σε αυτό το επαναστατικό βιβλίο, ο πρωτοπόρος στην τέχνη της διαπραγμάτευσης Στιούαρτ Ντάιαμοντ αναπτύσσει ένα μοντέλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε σε κάθε περίσταση – στα παιδιά, στη δουλειά, στα ταξίδια, στις αγορές, στις επιχειρήσεις, στην πολιτική, στις σχέσεις, στις διαφορετικές κουλτούρες

"Αντέλ η τρομερή - Όλα πάνε στραβά" των Mr. Tan & Miss Prickly


Το εκδοτικό φαινόμενο της Αντέλ της τρομερής έρχεται τώρα και στα Ελληνικά με τον πρώτο τόμο της σειράς, με τίτλο «Όλα πάνε στραβά». H Αντέλ η τρομερή είναι μια νεαρή κοκκινομάλλα, η οποία είναι τεράστιος μπελάς, και περνά τον χρόνο της κάνοντας πειράματα στη γάτα της και εφευρίσκοντας χίλιους τρόπους να επιβάλλει τους δικούς της κανόνες. Είναι όμως παράλληλα αξιαγάπητη, παρ’ όλη τη ζωηράδα της.
Είναι ένα ιδανικό βιβλίο για να ξεκινήσουν τα παιδιά των πρώτων τάξεων δημοτικού να διαβάζουν μόνα τους. Η μικρή Αντέλ είναι μια ευφάνταστη και έξυπνη ηρωΐδα που με τις περιπέτειές σπάει τα στερεότυπα και δεν αφήνει κανένα παιδάκι ασυγκίνητο!

"Μπόγκι το τέρας" του Aaron Blabey


Ένα ακόμα ξεκαρδιστικό βιβλίο από την αγαπημένη σειρά του Άαρον Μπλάμπεϊ με ήρωα το παγκ Μπόγκι.
Η σειρά έχει ξεπεράσει τις 9.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως.
Είναι η γιορτή του Χαλογουίν, και ο Μπόγκι έχει πάρει τους δρόμους για τα κεράσματα. Προσοχή! Μην τα τσιγκουνευτείτε, γιατί ο Μπόγκι θα θυμώσει και θα κάνει τρομερές ζαβολιές!
Ακόμη ένα σούπερ ξεκαρδιστικό βιβλίο από τον πολυβραβευμένο Aaron Blabey, στην απίθανη σειρά του Μπόγκι. Ένα βιβλίο γεμάτο γλυκά και… τερατάκια!

"Όταν ο Αϊ-Βασίλης ήταν μωρό" των Linda Bailey & Geneviève Godbout


Μια πρωτότυπη γιορτινή ιστορία για τα παιδικά χρόνια του Αϊ-Βασίλη.
Οι γονείς του πιστεύουν ότι είναι ένα εκπληκτικό παιδάκι παρά τη βροντερή φωνή του, τη συνήθειά του να στέκεται μπροστά στο ψυγείο, να χαρίζει τα δώρα γενεθλίων του, να εκπαιδεύει τα χάμστερ του να τραβούν ένα χάρτινο έλκηθρο και παρότι έχει ένα ασυνήθιστο ενδιαφέρον για τις καμινάδες!
Το αστείο πορτρέτο ενός αξιολάτρευτου παιδιού που εκπληρώνει τη µοίρα του.
Ένα βιβλίο µε κλασική εικονογράφηση και πρωτότυπη πλοκή.

"Το ποντικάκι που ονειρευόταν να συναντήσει τον Αϊ-Βασίλη" των Christine Beiger & Hervé le Goff


Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ιστορία από την αγαπημένη σειρά «Τα παραμύθια της γιαγιάς κότας».
Τρυφερά παραμύθια με όμορφα μηνύματα, ιδανικά για διάβασμα πριν από τον ύπνο.
Για δώρο Χριστουγέννων το ποντικάκι ονειρεύεται να συναντήσει τον Αϊ-Βασίλη. Πάει για ύπνο νωρίς, αλλά κοιμάται με το ένα μάτι ανοιχτό.
Ταπ ταπ ταπ… αποφασίζει να πάει να τον βρει.
Θέλετε να μάθετε αν θα τον συναντήσει; Υπομονή, η γιαγιά κότα όλα θα σας τα πει. Μια ιστορία για όνειρα γλυκά!