Το βιβλιοπωλείο «Η Θέτις», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Σελεύκειας και οι εκδόσεις ΜETAIXMIO σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Μαγκλίνη


την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023, στις 19.00μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον» (Ελευθερίας 7, Ηγουμενίτσα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Παντελής Κυπριανός, Καθηγητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, και η Μαρίνα Μπέση, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου. Ο Ηλίας Μαγκλίνης θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Μια αυτοβιογραφική αφήγηση, όπου μέσα από την ιστορία της οικογένειας του αφηγητή εξιστορείται η κοινή ιστορία χιλιάδων Ελλήνων που πολέμησαν στη Μικρασιατική Εκστρατεία.

Με τη συνδιοργάνωση της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας.
____________________________________________________________________________________


Το περιοδικό ΕΜΒΟΛΙΜΟΝ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Αλέξη Πανσέληνου


την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023, στις 20.00μ.μ., στο εντευκτήριο του περιοδικού Εμβόλιμον (συγκρότημα Πύλος), στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ποιητής και διευθυντής του περιοδικού Εμβόλιμον Γιώργος Χ. Θεοχάρης και ο συγγραφέας και διευθυντής της BOOK PRESS Κώστας B. Κατσουλάρης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Η ιστορία του Σπύρου, ενός νεαρού ζωγράφου, που αρνήθηκε να προδώσει την παρέα του αλλά πρόδωσε το όνειρό του. Η ιστορία μιας ολόκληρης γενιάς λίγο πριν ο Απρίλιος του ’67 αλλάξει τα πάντα.