Scream VI
Τρόμου
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Πριν στεγνώσουν καλά καλά τα αίματα των τελευταίων θυμάτων του («Scream», 2022), ο Ghostface μετακομίζει από το Γούντσμπορο στη Νέα Υόρκη. Σκοπός του, να αποτελειώσει τις επιζώσες αδερφές Sam και Tara, οι οποίες προσπαθούν να ξεκινήσουν μία νέα ζωή μακριά από το μασκοφόρο ιστορικό της οικογένειάς τους, πλάι σε παλιούς και νέους φίλους.



Inside
Θρίλερ
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ένας διαρρήκτης έργων τέχνης παγιδεύεται σε ένα πολυτελές διαμέρισμα, από όπου καλείται να δραπετεύσει πάση θυσία, καθώς συνειδητοποιεί πως δεν υπάρχουν ούτε τρόφιμα ούτε νερό.



Tengo sueños eléctricos - Έχω ηλεκτρισμένα όνειρα
Δραματική
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Ενώ οι γονείς της βρίσκονται σε διαδικασία χωρισμού, η 16χρονη Eva προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην καινούργια οικογενειακή πραγματικότητα και τις δικές της εφηβικές ανησυχίες.



Mummies - Μούμιες
Animation
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Μια παρέα από αρχαίες μούμιες εισβάλλει μαγικά στον κόσμο τον ανθρώπων, ώστε να επανακτήσει ένα πολύτιμο αιγυπτιακό δαχτυλίδι που έκλεψε ένας άπληστος αρχαιολόγος.



The ritual killer - Τελετουργία θανάτου
Αστυνομική
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Ένας παλαιάς κοπής αστυνόμος προσπαθεί να συλλάβει έναν κατά συρροήν δολοφόνο, ο οποίος σκοτώνει τα θύματά του με μια αποτρόπαια τελετουργία μαύρης μαγείας. Ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει είναι ένας καθηγητής αφρικανικής ιστορίας, εκείνος όμως αρνείται πεισματικά.



Le tigre et le Président - Η εξαφάνιση του Προέδρου

Κωμωδία
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Λίγο μετά την αναπάντεχη εκλογή του, τον Ιανουάριο του 1920, στη θέση του προέδρου της γαλλικής δημοκρατίας, ο αντισυμβατικός πολιτικός Paul Deschanel εξαφανίζεται μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια ενός σιδηροδρομικού ταξιδιού. Καθώς όλη η χώρα τον αναζητά, ο βετεράνος και μεγάλος αντίπαλός του Georges Clemenceau καλείται να διαχειριστεί την κοινοβουλευτική κρίση.



Khers nist - Αρκούδες δεν υπάρχουν

Δραματική
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Σε ένα χωριό των ιρανοτουρκικών συνόρων, ο Jafar Panahi προσπαθεί να σκηνοθετήσει μέσα από το λάπτοπ του μια ταινία στην Τουρκία. Εκεί, τα κινηματογραφικά προβλήματά του θα επιδεινωθούν από προσωπικά διλήμματα, αλλά και από τη δυσπιστία της απομονωμένης, οπισθοδρομικής κοινότητας στην οποία διαμένει.



Antigone - Αντιγόνη
Δραματική
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Η νεαρή Αντιγόνη, άριστη μαθήτρια λυκείου και μέλος αλγερινής οικογένειας η οποία έχει μεταναστεύσει στον Καναδά, βλέπει την αστυνομία να δολοφονεί εν ψυχρώ τον έναν αδελφό της και να συλλαμβάνει τον άλλον. Οργισμένη, αποφασίζει να βοηθήσει τον τελευταίο να αποδράσει.