Dungeons & Dragons: Honor among thieves - Dungeons & Dragons: Εντιμότητα μεταξύ κλεφτών
Φαντασίας
Διάρκεια: 134'

Η περίληψη:
Παγιδευμένος από έναν διεφθαρμένο άρχοντα, ένας χαρισματικός κλέφτης ξεκινάει, παρέα με μια χούφτα ετερόκλητων χαρακτήρων, την αναζήτηση μιας μυθικής περικεφαλαίας, η οποία θα τον βοηθήσει να εκδικηθεί και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της μονάκριβης κόρης του.



Le otto montagne - Τα οχτώ βουνά
Δραματική
Διάρκεια: 147'

Η περίληψη:
Ο εντεκάχρονος Pietro, μεγαλωμένος στο Τορίνο, θα περάσει ένα καλοκαίρι στις Άλπεις και θα γίνει φίλος με τον συνομήλικό του Bruno, το μοναδικό παιδί ενός σχεδόν εγκαταλειμμένου ορεινού χωριού. Τα χρόνια που ακολουθούν, ο Bruno παραμένει στη μοναχική, αλλά ελεύθερη ζωή του βουνού, ενώ ο Pietro περιπλανιέται, αναζητώντας τον προορισμό του. Η φιλία τους, όμως, διατηρείται ζωντανή.



Anthropause - Ανθρωπόπαυση
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Ένα οδοιπορικό από τη μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη της Σύμης ως τη Νέα Υόρκη του πανδημικού λοκντάουν και από τη θρησκευτική πίστη στην επιστημονική γνώση.



Jag är Zlatan - Ζλάταν
Δραματική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Παιδί Βαλκάνιων μεταναστών, ο Zlatan Ibrahimovic μεγαλώνει στο Μάλμε της Σουηδίας, έχοντας ως μόνη διέξοδό του το ποδόσφαιρο. Ταλαντούχος, αλλά εγωιστής και ανυπότακτος, είναι αποφασισμένος να φτάσει στην κορυφή με τους δικούς του όρους.



Bleu du Caftan - Το μπλε καφτάνι
Δραματική
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Ο Halim και η Mina διατηρούν ένα παραδοσιακό κατάστημα με καφτάνια στο Σαλέ του Μαρόκου. Για να ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς πελάτες, προσλαμβάνουν ως μαθητευόμενο έναν ταλαντούχο νεαρό, η παρουσία του οποίου αναστατώνει τον Halim.



Πέντε: Το Ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης
Ιστορική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Στη Σαμοθράκη του 1821 η ζωή δυο νέων που ετοιμάζονται να παντρευτούν παρασύρεται από τη δίνη της ελληνικής επανάστασης ενάντια στους Τούρκους, οι οποίοι περικυκλώνουν το νησί.



Arte Povera - The Documentary
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Η σύλληψη και ηχογράφηση του άλμπουμ Arte Povera από τον Φώτη Γεωργιάδη, aka Beats Pliz, το οποίο προσπαθεί να συνδυάσει κλασική μουσική και ραπ.



Queen of the Deuce - Η Βασίλισσα της Νέας Υόρκης
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 78'

Η περίληψη:
Το πορτρέτο της εβραϊκής καταγωγής Θεσσαλονικιάς Chelly Wilson, η οποία στο Μανχάταν των 70s έστησε μια μίνι αυτοκρατορία από κινηματογραφικές αίθουσες πορνό.



Il signore delle formiche - Ο άρχοντας των μυρμηγκιών
Δραματική
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Στην Ιταλία του ’60, ο νεαρός Ettore γοητεύεται από το δραματουργό, ποιητή και εντομολόγο Aldo Braibanti, με τον οποίο γίνονται εραστές. Η οικογένεια του Ettore, όμως, αντιδρά έντονα και οδηγεί τον Μπραϊμπάντι σε δίκη βάσει ενός αναχρονιστικού νόμου περί αποπλάνησης.



Απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη
Σινεφίλ
Διάρκεια: 78'

Η περίληψη:
Δύο ιστορικοί και ο ίδιος ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αφηγούνται τη ζωή και τους αγώνες του οπλαρχηγού της ελληνικής επανάστασης.



Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village
Animation
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Αφού η οικογένειά του δολοφονήθηκε και η αδερφή του μετατράπηκε σε δαίμονα, ο Ταντζίρο Καμάντο θα ενταχθεί στο Σώμα Φονιάδων Δαιμόνων για να την επαναφέρει στην ανθρώπινη μορφή της.