Gran Turismo
Περιπέτεια
Διάρκεια: 135'

Η περίληψη:
Ένας ασύλληπτα ταλαντούχος παίκτης του «Gran Turismo» αποφασίζει να πάρει μέρος σε διαγωνισμό που του δίνει την ευκαιρία να οδηγήσει ένα αληθινό μονοθέσιο και να τρέξει σε αληθινούς αγώνες ταχύτητας.



L' amour et les forêts - Εμείς οι δύο
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Μια γυναίκα πιστεύει πως έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο, έως ότου συνειδητοποιεί πως εξαιτίας του είναι αποκομμένη απ’ όλους και ανήμπορη να κινηθεί χωρίς τον έλεγχό του. Τότε αποφασίζει να λάβει δράση ρισκάροντας περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται.



Menteur - Μια του... ψεύτη
Κωμωδία
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Ένας εφιάλτης περιμένει έναν παθολογικό ψεύτη, ο οποίος μια μέρα ξυπνά σε έναν κόσμο όπου κάθε απίθανο ψέμα που έχει πει γίνεται πραγματικότητα, επηρεάζοντας κάθε τομέα της ζωής του.



Lille Allan: Den menneskelige antenne - Η μικρή εξωγήινη
Animation
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Την ώρα που οι γονείς του ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο, ο μικρός Allan βρίσκει τον εαυτό του σε μια αναπάντεχη περιπέτεια, όταν εμφανίζεται στο διάβα του ένα εξωγήινο πλάσμα το οποίο χρειάζεται βοήθεια για να επιστρέψει στον πλανήτη του.



Enquête sur un scandale d' état - Έρευνα πάνω σε ένα κρατικό σκάνδαλο
Αστυνομική
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Ένας δημοσιογράφος με τη βοήθεια ενός πληροφοριοδότη καλείται να διασταυρώσει τα στοιχεία που αποκαλύπτουν πως το γαλλικό κράτος βρίσκεται πίσω από ένα τεράστιο κύκλωμα εμπορίου ναρκωτικών.