Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά και συνεχίζοντας την παράδοση των πολύ εποικοδομητικών συναντήσεων των έξι τελευταίων χρόνων, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους δασκάλους και τις δασκάλες σε μια διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση, όπου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν λεπτομέρειες για τις νέες δράσεις φιλαναγνωσίας που έχουμε σχεδιάσει για τη σχολική χρονιά που ξεκινά, να ενημερωθούν για τα νέα παιδικά μας βιβλία και τους τρόπους διδακτικής αξιοποίησής τους, και φυσικά να γνωρίσουν τους συγγραφείς μας.

Στη διαδικτυακή συνάντηση θα μιλήσουν οι: 
Αγγελική Δαρλάση, Σοφία Δάρτζαλη, Συμώνη Δημητρακοπούλου, Κατερίνα Δημόκα, Ελένη Κατσούλη, Μαριέττα Κόντου, Μαρίζα Ντεκάστρο, Αλέκα Τρίπου-Μάνου.

Την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19.00μ.μ., με μια ολιγόλεπτη παρουσίασή τους θα κατατοπίσουν τους εκπαιδευτικούς σχετικά με το πρόγραμμα που ακολουθεί ο καθένας κατά τις συναντήσεις με τους μαθητές, θα απαντήσουν σε ερωτήματα για τα βιβλία τους, αλλά θα δώσουν και διευκρινίσεις για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία με σχολεία.

Αν είστε δάσκαλος ή δασκάλα και ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε ψηφιακά την εκδήλωση (μέσω της πλατφόρμας Zoom), συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ έως την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023. Στις 18 Σεπτεμβρίου θα λάβετε τον απαραίτητο σύνδεσμο στο email σας καθώς και επιβεβαιωτικό μήνυμα για τη συμμετοχή σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.