Five nights at Freddy's - Πέντε νύχτες στου Φρέντι
Τρόμου
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Ένας νεαρός άντρας με τραυματικό παρελθόν προσλαμβάνεται ως νυχτοφύλακας σε μια εγκαταλειμμένη πιτσαρία που κρύβει ένα βίαιο μυστικό.



Άκου ποιος μιλάει
Κωμωδία
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Ο Φώτης είναι ένας life coach που δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε προσωπικό και επαγγελματικό αδιέξοδο. Ώσπου μια φωνή, η οποία ακούγεται μέσα στο μυαλό του, αρχίζει να του θυμίζει επιτακτικά ότι πρέπει να ζήσει επιτέλους τη ζωή του.



Marcia su Roma - Πορεία προς τη Ρώμη
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Ένας κινηματογραφικός αναστοχασμός πάνω στον τρόπο με τον οποίο κατασκευάστηκε ο κάλπικος μύθος της φασιστικής πορείας προς τη Ρώμη από τους μελανοχίτωνες του Μπενίτο Μουσολίνι το 1922.



Il sol dell' avvenire - Ένα καινούργιο αύριο
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Ένας σκηνοθέτης του οποίου ο γάμος περνάει κρίση προσπαθεί να ολοκληρώσει την τελευταία του ταινία, πάνω στον αντίκτυπο που είχε στο Ιταλικό Κομμουνιστικό Κόμμα η εισβολή της Σοβιετικής Ένωσης στην Ουγγαρία το 1956.



Arcadia 1900, champagne d’ orient
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 78'

Η περίληψη:
Η ιστορία της οικογένειας Παπανικολάου από τη Μαντίνεια, η οποία από το 1885 έως το 1935 παρήγαγε εξαιρετικό αφρώδη οίνο, δεν μπόρεσε όμως να μετατρέψει την Αρκαδία σε Καμπανία της Ανατολής.



Motståndaren - Αντίπαλος
Δραματική
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Μια ιρανική οικογένεια μεταναστών διεκδικεί μόνιμη κατοικία στη Σουηδία, την ώρα που το κρυμμένο μυστικό του πατέρα πρόκειται να αποκαλυφθεί όταν γίνεται μέλος μιας ομάδας ελληνορωμαϊκής πάλης.


Rock Dog 3: Battle the beat - Μπάντι ο ροκ σταρ 3
Animation
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Αν και αρχικά επιφυλακτικός, ο Μπάντι αποφασίζει να λάβει μέρος στον τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό Battle the Beat για να εμπνεύσει μια νέα γενιά ροκ σταρ.