Wonka - Γουόνκα
Φαντασίας
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Φτάνοντας γεμάτος όνειρα στο κέντρο του κόσμου της σοκολατοποιίας, ο νεαρός Willy Wonka θα καταλήξει να δουλεύει κάτω από άθλιες συνθήκες για την κυρία Scrubbit. Με τη βοήθεια μερικών φίλων, όμως, θα δραπετεύσει και θα τα βάλει με το αδίστακτο καρτέλ της σοκολάτας που ελέγχει ολόκληρη την πόλη.



The zone of interest - Ζώνη ενδιαφέροντος
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Η ειδυλλιακή καθημερινότητα της επταμελούς οικογένειας του διοικητή του Άουσβιτς Rudolf Höss και της συζύγου του Hedwig, οι οποίοι περνούν τις μέρες του σ’ ένα πανέμορφο σπίτι με κήπο δίπλα στον τοίχο του στρατοπέδου.



The cathredal - Ο καθεδρικός
Δραματική
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Γεννημένος το 1987, ο Jesse Damrosch υποδέχεται τον καινούργιο αιώνα μεγαλώνοντας σε μια τυπική μεσοαστική αμερικανική οικογένεια.



Κουραμπιέδες από χιόνι
Κωμωδία
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Σε ένα ορεινό ηπειρώτικο χωριό, ο καλοκάγαθος ζαχαροπλάστης κύριος Παναγιώτης αναγκάζεται να κρύψει από όλους στο σπίτι του τη μικρή Φανή, η οποία μετά το θάνατο της μητέρας της κινδυνεύει να καταλήξει σε ορφανοτροφείο. Τα δύο εγγόνια του και ένας φίλος τους, όμως, την ανακαλύπτουν και έτσι σχηματίζεται η «συμμορία των πέντε», η οποία πρέπει να διαφυλάξει πάση θυσία το μυστικό.



Shchelkunchik i volshebnaya fleyta - Ο Καρυοθραύστης και η μαγική φλογέρα
Animation
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Εξαιτίας μιας… αποτυχημένης χριστουγεννιάτικης ευχής, η νεαρή Μαρί συρρικνώνεται σε μέγεθος κούκλας, ενώ ταυτόχρονα όλα της τα παιχνίδια ζωντανεύουν. Τότε ξεκινάει μια απίστευτη περιπέτεια που θα τη φέρει στη μαγική Χώρα των Λουλουδιών, όπου πρέπει να σώσει τον κόσμο των ανθρώπων από τους αρουραίους.