Poor things
Δραματική
Διάρκεια: 141'

Η περίληψη:
Στη Γλασκόβη της βικτωριανής περιόδου, μια γυναίκα αυτοκτονεί μονάχα για να βρει τον εαυτό της ξανά ζωντανό, χάρη σε έναν ιδιότροπο γιατρό, ο οποίος την επαναφέρει. Ωστόσο πλέον δεν θυμάται το παραμικρό, έτσι ο επιστήμονας τη θέτει υπό την προστασία του, αγνοώντας πως εμπόδιο στα σχέδιά του πρόκειται να μπουν ο νεαρός βοηθός του, ένας ερωτύλος δικηγόρος, αλλά και η βούληση της ίδιας της Bella.



In the land of saints and sinners - Άγραφος Νόμος
Θρίλερ
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια των «Ταραχών», σε ένα απομονωμένο ιρλανδικό χωριό, ένας πληρωμένος εκτελεστής επιχειρεί να λυτρωθεί από τις αμαρτίες του, κυνηγώντας μαχητές του IRA.



Ennio - The Maestro
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 156'

Η περίληψη:
Η ζωή και το έργο του Ennio Morricone, του σπουδαιότερου συνθέτη κινηματογραφικής μουσικής, μέσα από τα λόγια του ίδιου και των συνεργατών του.



Mystery on the Cattle Hill Express - Μυστήριο στη φάρμα των ζώων
Animation
Διάρκεια: 70'

Η περίληψη:
Όταν τα ζώα που συμβιώνουν σε μια φάρμα συνειδητοποιούν ότι το έδαφος δεν είναι πλέον καλλιεργήσιμο, αποφασίζουν να δοκιμάσουν έναν «σούπερ σπόρο», ο οποίος ίσως τους λύσει τα χέρια. Τότε, όμως, κάποιος κλέβει την εφεύρεσή τους και πλέον καλούνται να εντοπίσουν το μυστηριώδη δράστη για να σωθούν.