The peasants - Οι χωρικοί
Animation
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Μια νεαρή επαρχιώτισσα αναγκάζεται να παντρευτεί έναν πολύ μεγαλύτερό της πλούσιο κτηνοτρόφο, παρά τον έρωτά της για το γιο του. Σύντομα, θα γίνει αντικείμενο ζήλιας και έχθρας από τους υπόλοιπους χωρικούς και θα χρειαστεί να παλέψει για να διαφυλάξει την ανεξαρτησία της.



Digimon Adventure 02: The Beginning
Animation
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Μία δεκαετία μετά τις περιπέτειες σε Οντάιμπα και Ψηφιακό Κόσμο, τα Εκλεκτά Παιδιά με τα Ντίτζιμόν τους καλούνται να αντιμετωπίσουν μια νέα απειλή, όταν πάνω από το Τόκιο εμφανίζεται ανεξήγητα ένα γιγαντιαίο Ντιτζι-αβγό.



Night swim - Στοιχειωμένα νερά
Τρόμου
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Ένας παίκτης του μπέιζμπολ αναγκάζεται να εγκαταλείψει πρόωρα το άθλημα εξαιτίας μιας εκφυλιστικής νόσου. Όμως, όταν μετακομίζει με την οικογένειά του σε νέο σπίτι, πείθει τη σύζυγό του να φτιάξουν πισίνα, ώστε κάνοντας φυσικοθεραπείες να ανακάμψει και να μπορέσει να παίξει ξανά. Εκείνο που αγνοεί, ωστόσο, είναι ότι το σπίτι κρύβει ένα παλιό αμαρτωλό μυστικό που σύντομα θα απειλήσει τις ζωές τους.



Falcon Lake - Λίμνη Φάλκον
Δραματική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, ένας έφηβος πρόκειται να μάθει την ομορφιά και το κόστος των πρώτων ερωτικών σκιρτημάτων.