Το βιβλιοπωλείο ΕΠΙΠΕΔΟ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στην παράσταση κουκλοθέατρου «Πίκο και Λόλα» βασισμένη στην ομότιτλη σειρά βιβλίων της Λίνας Σωτηροπούλου, την Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024, στις 18.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Αβέρωφ 5, Λαμία).

Η Λόλα έχει παράξενες ιδέες. Τη μία θέλει να ταξιδέψει στο φεγγάρι, την άλλη αποφασίζει να γιορτάζει τα γενέθλιά της κάθε μέρα. Ο Πίκο συχνά νυστάζει και θέλει να πάει για ύπνο ή καμιά φορά είναι λιγάκι άρρωστος ή κάνει ετοιμασίες για την εκδρομή που θα πάει με τη Λόλα. Και κάπως έτσι μπλέκουν οι δυο τους σε απίθανες περιπέτειες…

Διασκεδαστικές ιστορίες γραμμένες σε στιχάκια, μέσα από τις οποίες ξεδιπλώνεται ένας χρωματιστός, μαγικός κόσμος. Πρωταγωνιστές του ο Πίκο και η Λόλα, δύο διαφορετικοί αλλά αχώριστοι φίλοι, που με τις περιπέτειές τους βοηθούν τα παιδιά να αντιληφθούν έννοιες όπως η φιλία, η αποδοχή και η συνεργασία, να αναπτύξουν τη φαντασία τους και φυσικά …να γελάσουν!

Κείμενο: Λίνα Σωτηροπούλου
Διασκευή / Σκηνοθεσία: Χρήστος Χριστόπουλος
Επιμέλεια κίνησης: Έλιο Φοίβος Μπέικο
Φωτογραφίες: Σωτηρία Ψαρού
Διάρκεια: 40'
Για παιδιά 3-6 ετών

Εισιτήριο: 7€

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του βιβλιοπωλείου 22310-53201.
____________________________________________________________________________________


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Σμύρνης και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, σας προσκαλούν σε διαδραστική εκδήλωση για παιδιά με αφορμή τα βιβλία της Ελένης Ανδρεάδη από τη βραβευμένη σειρά


την Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024, στις 18.00μ.μ. και στις 19.00μ.μ., στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Αϊδινίου 28, Νέα Σμύρνη).

Τολμάς να γίνεις Πράκτορας του Πλανήτη και να αναλάβεις μια άκρως απόρρητη αποστολή για να σώσεις τον κόσμο; Αν είσαι τολμηρός/ή, έλα να εξιχνιάσουμε μαζί μυστηριώδεις υποθέσεις σε μια μυστική συνάντηση πρακτόρων, όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν. Με τη βοήθεια των Πρακτόρων Ιάσονα, Μπεν, Μαρί Λουίζ και Ανίτα, θα καταφέρεις να σώσεις τον πλανήτη από τους κινδύνους που τον απειλούν.

Σχεδιασμός και εμψύχωση: Πράκτορες του Πλανήτη

Από 8 ετών

Είσοδος ελεύθερη με δηλώσεις συμμετοχής στο 213-2025961 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00π.μ.-14:00μ.μ.).

Με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου Η ΚΟΥΚΙΔΑ.