Με περισσότερους απο 7.000 θεατές στο ξεκίνημά τους στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου καλωσόρισαν το καλοκαίρι στην πιο μαγική συναυλία.

Οι δυο σπουδαίες καλλιτέχνιδες, τραγούδησαν στο κατάμεστο Κατράκειο και ένωσαν τις φωνές με το κοινό που τις καταχειροκρότησε. Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή για τέσσερις υπέροχες συναυλίες που θα ακολουθήσουν λέγοντας η μια στην άλλη «Τραγούδα θέλω να σε ακούω» και θυμίζοντάς μας ξανά, την μεγάλη επιτυχία αυτής της χρονιάς!
Κι αυτό έχει ένα ειδικό βάρος, μια συγκίνηση αφού κι οι δυο τους ανήκουν σε εκείνη την γενιά που ανανέωσε, τροφοδότησε και προχώρησε το ελληνικό τραγούδι- ταυτίστηκε με αυτό, το υπηρέτησε.

Η σύμπραξη της Χαρούλας και της Τάνιας στη Μεσσήνη, στη Σίβηρη, στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Βράχων, θα τα έχει όλα: Πάθος και δύναμη. Χιούμορ και οικειότητα. Εσωτερικότητα και Εξωστρέφεια. Και βέβαια μια ένωση που υπόσχεται μια κατάδυση στην πιο καλή περιοχή του ελληνικού μας τραγουδιού και μια σύμπραξη που θα ζωντανεύει την συναρπαστική πορεία και των δύο ξεχωριστά.
Έτσι, οι δυο ερμηνεύτριες θα μας ταξιδέψουν επί σκηνής σε εποχές και δίσκους που λατρέψαμε αλλά και θα σεργιανίσουν άφοβα και με κέφι σε διαχρονικές αθάνατες επιτυχίες. Το Πες το Κι έγινε. Το Πάτωμα. Η Ζελατίνα. Αλλά και το Κράτα για Το Τέλος. Το Μάλιστα Κύριε του Ζαμπέτα. Και το Καίγομαι του Ξαρχάκου.
Ο λυρισμός και το πάθος στην ίδια σκηνή από την Χάρι Αλεξίου και την Τάνια Τσανακλίδου που θα πλαισιωθούν, από το γκρουπ που προτείνει ένα νέο ήχο και ένα νέο ήθος στην Ελληνική μουσική και ακούει στο όνομα (Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου) και τους φίλους τους Παναγιώτη Τσεβά και Δημήτρη Μπαρμπαγάλα.

«Τραγούδα θέλω να σε ακούω». Αυτό θα λέμε κι εμείς...

Τον ήχο επιμελούνται:
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΗΣ

Σχεδιασμός φωτισμών:
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ

Υπεύθυνη Επικοινωνίας:
Όλγα Παυλάτου (pavlato@otenet.gr)

Διοργάνωση παραγωγής:
Κώστας Χριστόπουλος (seasons@otenet.gr)

Προπώληση: Εκδοτήρια Πλατείας Αριστοτέλους, Public, Ιανός, Seven Spots, Bistrot "Hemingway" Σβώλου 19, Βιβλιοπωλείο "Βιβλιοφάγος" στον Εύοσμο και Viva.gr