Κάθε χρόνο, το Hogwarts, ανοίγει τις πύλες του για τους μαθητευόμενους μάγους του, 01 Σεπτεμβρίου. Έτσι, ο Cap Cap, μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές και αφού έχει γεμίσει τις μπαταρίες του, επιστρέφει την ίδια ημέρα για ν' ανοίξει τις πύλες του δικού μαγικού κόσμου που είναι πλημμυρισμένος από χρώματα, αρώματα και γεύσεις.

Άλλη μία Χαριποτερική βδομάδα ξεκινάει, λοιπόν, ανοίγοντας την season 2014-2015, για τους fans των ιδιαίτερων γεύσεων που προσφέρει αυτός ο μοναδικός χώρος, αλλά και για όλους εκείνους που εξακολουθούν να πιστεύουν πως η μαγεία υπάρχει, με ένα menu αφιερωμένο στον αγαπημένο μας Harry και την παρέα του, μέσα κι έξω από τις πύλες του Hogwarts.

Το Cap Cap έχει ετοιμάσει πολλές δράσεις κι εκπλήξεις, άμεσα συνδεδεμένες με την μαγική αυτή εβδομάδα, ανάμεσα σε αυτές ένα μυστικό δείπνο την παραμονή του επίσημου ανοίγματος, για λίγους τυχερούς που θα έχουν την χαρά να δοκιμάσουν πρώτοι τις νέες γεύσεις αλλά και να ξεναγηθούν σε μια έκθεση διαφορετική από τις άλλες.

Επιπλέον, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Αυγούστου, η Μπάντα του Γαλάζιου Φιόγκου βρέθηκε για πρώτη φορά στο Κέντρο της Αθήνας μοιράζοντας Ημερήσιους Προφήτες οι οποίες όχι μόνο έχουν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν αυτό το εβδομαδιαίο event, αλλά είναι και αριθμημένοι. Μπορεί και να τους χρειαστείτε γι' αυτό όσοι τους πήρατε, κρατήστε τους. Όσοι πάλι δεν προλάβατε ή δεν γνωρίζατε σχετικά, έχετε μία ακόμα ευκαιρία την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου.

Το Cap Cap βρίσκεται:
Πανόρμου 26, Αιγάλεω
Τηλ. 210-5904116

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Σάββατο: 8:30π.μ. - 23:00μ.μ.
Κυριακή: 10:00 π.μ. - 23:00μ.μ.

Η σελίδα του Cap Cap στο Facebook:
https://www.facebook.com/capcapgr/