St. Vincent - St. Vincent: Ο αγαπημένος μου Άγιος
Κωμωδία
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Η Maggie, μια εργένισσα μητέρα, μετακομίζει σε νέο σπίτι στο Μπρούκλιν με τον 12χρονο γιο της, Oliver. Αναγκασμένη να εργαστεί παραπάνω από το κανονικό, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αφήσει τον μικρό στη φροντίδα του γείτονα της, Vincent, έναν συνταξιοδοτημένο παλιόγερο με τάση για αλκοόλ και τζόγο. Μια περίεργη, όμως, φιλία γεννιέται και μαζί με μια έγκυο στριπτιζέζ, την Daka, ο Vincent θα συστήσει στον μικρό όλα τα μέρη που συμπεριλαμβάνει η καθημερινή του ρουτίνα, όπως ο ιππόδρομος, το στριπτιζάδικο και το τοπικό μπαρ.


Alexander and the terrible, horrible, no good, very bad day - Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται
Κωμωδία
Διάρκεια: 81'

Η περίληψη:
Η ιστορία ακολουθεί τον 11χρονο Alexander κατά τη διάρκεια της πιο φοβερής και τρομερής ημέρας της ζωής του. Μια μέρα που ξεκινάει με μια τσίχλα κολλημένη στα μαλλιά του και με τη μία αναποδιά να διαδέχεται την επόμενη. Αλλά όταν ο μικρός μιλάει στην πάντα αισιόδοξη οικογένεια του για τις αναποδιές του, βρίσκει ελάχιστη συμπαράσταση και αναρωτιέται αν όλα τα κακά συμβαίνουν μονάχα σε αυτόν. Έλα όμως που αυτό βγαίνει αναληθές, όταν όλη η οικογένεια μπαίνει σε αυτόν τον κύκλο της στραβής κι ανάποδης ημέρας.


Ida
Δραματική
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Πολωνία, 1962. Η Anna είναι μια ορφανή που μεγάλωσε από καλόγριες σε μοναστήρι. Πριν γίνει και η ίδια καλόγρια, θέλει να δει τη Wanda, τη μόνη συγγενή της που γνωρίζει. Οι δύο γυναίκες ξεκινούν ένα ταξίδι όχι μόνο αναζητώντας την τραγική ιστορία της οικογένειας, αλλά και για το ποιες είναι και πού ανήκουν. Θέτουν ερωτήματα πάνω στην πίστη και τις ιδέες τους. Και οι δύο προσπαθούν να πάνε ένα βήμα μπροστά στη ζωή τους, αλλά μόνο η μία μπορεί.



God's pocket - Ούτε να πεθάνεις δεν μπορείς
Μαύρη κωμωδία
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Στην εργατική γειτονιά του God`s Pocket, ο παλαβός θετός γιος του Mickey Scarpato σκοτώνεται σε εργατικό «ατύχημα» και ο Mickey προσπαθεί στα γρήγορα να θάψει την είδηση μαζί με το σώμα. Όταν όμως η τοπική εφημερίδα αναζητά την αλήθεια πάνω στο γεγονός, τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ο Mickey είναι πλέον σε μια κατάσταση πάλης μεταξύ ζωής και θανάτου, με ένα πτώμα που δεν μπορεί να θάψει, μια σύζυγο που δεν μπορεί να ικανοποιήσει και ένας χρέος που δεν μπορεί να πληρώσει.


Trash - Σκουπίδια
Περιπέτεια
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Σε μια πόλη της Βραζιλίας, ο Raphael, ο Gardo και ο Rato περνούν τον χρόνο τους στα σκουπίδια, ελπίζοντας πως θα βρουν κάτι χρήσιμο. Μια μέρα, οι τρεις νεαροί ανακαλύπτουν μια δερμάτινη τσάντα, όπου το περιεχόμενη της τους φέρνει αντιμέτωπους με τη σκληρή ντόπια αστυνομία. Πλέον, το μόνο που τους απομένει μέσα σε αυτή τη διεφθαρμένη πόλη είναι να αποκαταστήσουν ένα τρομερό λάθος.