Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση της ηθοποιού Misty Upham, την οποία ίσως θυμάστε από την συμμετοχή της στην ταινία "Django". Έπειτα από αστυνομικές έρευνες που διήρκεσαν δέκα μέρες, η σωρός της ηθοποιού βρέθηκε δίπλα σε ένα ποτάμι, σε δασώδη περιοχή κοντά στον ποταμό Γουάιτ Ρίβερ, στο Σιάτλ των Η.Π.Α. 
Στις 06 Οκτωβρίου, ο πατέρας της 32χρονης ηθοποιού είχε τηλεφωνήσει στις Αρχές, όπου και δήλωσε την εξαφάνισή της. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε φύγει μόνη της από το σπίτι της, που βρισκόταν σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το Σιάτλ και από τότε μέχρι σήμερα, η τύχη της παρέμενε άγνωστη.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η ηθοποιός έπασχε από διπολική διαταραχή, και σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γονείς της στην αστυνομία, την περίοδο της εξαφάνισής της λάμβανε φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της νόσου που έμοιαζαν να χειροτερεύουν μέρα με την ημέρα.
Γεννημένη στις 06 Ιουλίου του 1982, η Misty Upham έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2002 με την συμμετοχή της στην ταινία "Skins", ενώ έγινε ευρέως γνωστή το 2008 μέσω της ταινίας "Frozen River", όπου και βραβεύτηκε για την ερμηνεία της.