Η παράσταση «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος» θα ξεκινήσει στο «Θέατρο Προσκήνιο» στις 17 Οκτωβρίου 2014 και θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο του 2015. Η παράσταση θα συνεργαστεί και με το Φεστιβάλ "Μικρά Παρίσι των Αθηνών 2014" (09-19/10) το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Μάριο Στρόφαλη, και το οποίο είχε πέρυσι περίπου 20.000 επισκέπτες. Επίσης, το πρόγραμμα της παράστασης, θα εκδοθεί σε βιβλίο από τις γνωστές ειδικά στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου «Εκδόσεις Αιγόκερως».

Το «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος» υποδέχεται τα παράνομα ζευγαράκια και όχι μόνο, τους θεατρόφιλους και όχι μόνο, όσους θέλουν να γελάσουν με την καρδία τους και όχι μόνο, προσφέροντας μια φωλίτσα φτιαγμένη για δυο πουλάκια, ένα κάδρο για μια όμορφη εικόνα όπου η κυρία να νιώθει ασφαλής. Εχεμύθεια, ασφάλεια, διακριτικότης.

Η τρελή τρελή κωμωδία του Ζώρζ Φεϋντώ, ξεκινάει στο «Θέατρο Προσκήνιο». Με φρέσκια, νεανική ματιά, η παράσταση σατιρίζει την αστική τάξη και την υποκρισία της μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και απίστευτη πλοκή. Μια φάρσα- χιονοστιβάδα, όπου όλοι όσοι δεν θα έπρεπε να συναντηθούν, πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο, προκαλώντας το ασυγκράτητο γέλιο του θεατή.

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Με υψηλές προσδοκίες πάθους, ένα παράνομο ζευγάρι, πηγαίνει στο αμφιβόλου φήμης ξενοδοχείο. Όταν ένας- ένας, οι «ιδιαίτεροι» ήρωες του έργου, αρχίζουν να καταφθάνουν στο ίδιο μέρος, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, το φυτίλι της κωμωδίας πυροδοτείται....

Σκηνοθεσία- Διασκευή: Γιάννης Μακρόπουλος
Παίζουν: Γιάννης Μακρόπουλος, Τόνια Καζάκου, Έφη Κιούκη, Κωνσταντίνος Καραγάνης, Δημήτρης Σέρμπος, Λήδα Αναστασοπούλου, Γιάννης Τζέμης, Υρώ Μακρή, Καλλιόπη Μανδρέκα, Αγγελίνα Κλαυδιανού, Ηρώ Λέφα, Βασίλης Ζώης , Γιώργος Ιωσιφίδης
Σκηνικά- Κοστούμια: Ανδρέας Παρασκεύοπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Σέρμπος
Κατασκευή Κουστουμιών: Μάριος Δανεσσής
Αφίσα: Σοφία Βάλβη