Lurk
Θρίλερ
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Μια νύχτα με καταιγίδα, η Αν είναι μόνη στη μονοκατοικία της. Κάποιος θα μπει μέσα. Η τρομαγμένη Αν, θα παλέψει με το περίεργο αλλά και γοητευτικό αυτό πλάσμα και στο τέλος θα έρθει σε σύγκρουση με τον άντρα της αλλά και με ότι αγάπησε και πίστεψε!



The gunman - The gunman: Σε θέση βολής
Δράσης
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ένας διεθνής κατάσκοπος, ο Jim Terrier, θέλει να βγει από το παιχνίδι, ώστε να κατασταλάξει με την αγαπημένη του. Ο οργανισμός με τον οποίο εργάζεται, όμως, έχει άλλα σχέδια για αυτόν. Η προδοσία δεν αργεί να έρθει και ο Terrier βρίσκεται στο επίκεντρο ενός ανηλεούς κυνηγητού γάτας-ποντικού ανά την Ευρώπη.



Tusen ganger god natt - Χίλιες φορές καληνύχτα
Δραματική
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Η επαγγελματίας φωτογράφος Rebecca είναι ταυτόχρονα τρομοκρατημένη κι ενθουσιασμένη από όσα περιβάλλουν μια γυναικεία ομάδα αυτοκτονίας, όπου οι γυναίκες πρώτα εξαγνίζονται και ύστερα ζώνονται βόμβες προς τον θάνατο. Η Rebecca καταφέρνει ακόμα και να συντροφέψει μια από τις γυναίκες στην Καμπούλ, ξεχνώντας τόσο τον βιολόγο άντρα της, Marcus, όσο και την κόρη της, Steph.



Loin des hommes - Μακριά από τους ανθρώπους
Περιπέτεια
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Αλγερία, 1954. Καθώς η επανάσταση μαίνεται στο ύπαιθρο, δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι αναγκάζονται να καταφύγουν μαζί στα αφιλόξενα όρη του Άτλαντα. Καταμεσής ενός παγερού Χειμώνα, ο μονόχνοτος δάσκαλος Daru πρέπει να φυγαδεύσει τον Mohamed, έναν χωρικό που κατηγορείται για φόνο. Κυνηγημένοι από καβαλάρηδες που αποζητούν εκδίκηση, οι δύο άντρες αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν το άγνωστο. Μαζί θα πολεμήσουν για την ελευθερία τους.



The second best Exotic Marigold Hotel - Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ ΙΙ
Κωμωδία
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Ο Σάνι, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Μάριγκολντ, έχει στρέψει την προσοχή του σε μια υποσχόμενη περιουσία, τώρα που το Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ για Ηλικιωμένους και Όμορφους πάει περίφημα. Επίσης, προσπαθεί να επεκτείνει τα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά του όνειρα αφού σκοπεύει να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Σουνάινα. Εν τω μεταξύ, στο Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ, το οποίο είναι πλήρες, έχει μείνει μόνο ένα διαθέσιμο δωμάτιο, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στους νεοαφιχθέντες επισκέπτες, Γκάι και Λαβίνια. Παράλληλα, η Έβελιν και ο Ντάγκλας εργάζονται πλέον στην πόλη της Τζαϊπούρ, μη γνωρίζοντας που θα τους οδηγήσουν τα τακτικά τους ραντεβού, ενώ ο Νόρμαν και η Κάρολ προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους ανέπαφη. Καθώς η παιχνιδιάρα Ματζ παλεύει να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε εκείνη και δύο ταλαντούχους, πλούσιους άντρες, η νεοπροσληφθείσα μάνατζερ του ξενοδοχείου, η δύστροπη Μίριελ, είναι η κλειδοκράτειρα όλων των μυστικών και έχει απαντήσεις για όλα τα ζητήματα. Καθώς οι απαιτήσεις ενός παραδοσιακό ινδικού γάμου απειλούν να τους καταβροχθίσουν όλους, μια απροσδόκητη νότα αισιοδοξίας παρουσιάζεται μπροστά τους.



Sadilishteto - Το πέρασμα
Δραματική
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Επί 25 χρόνια, ο Mitio ζει με ένα μεγάλο μυστικό. Όταν ήταν φαντάρος στα βουλγαρικά σύνορα, αναγκάστηκε να σκοτώσει ένα ζευγάρι από την τότε Ανατολική Γερμανία, που προσπαθούσε να μπει από τη Βουλγαρία στην Τουρκία. Ο Mitio εργάζεται και τώρα στα σύνορα, αλλά από την ανάποδη πλευρά τους, από την Τουρκία, ως υπάλληλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη λαθρομετανάστευση. Μήπως έχει αργήσει πολύ να επιδιορθώσει τα εγκλήματα του παρελθόντος;



Oppression
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 45'

Η περίληψη:
Όσο η οικονομική κρίση βαθαίνει, οι παρεμβάσεις στο δημοσιογραφικό έργο αυξάνονται και οι δημοσιογράφοι καλούνται να επιλέξουν αν θα ακολουθήσουν μία κεντρική γραμμή ή αν θα τολμήσουν να τηρήσουν διαφορετική στάση. Αυτοί που τολμούν, ρισκάρουν όχι μόνο να απολυθούν ή να διωχθούν νομικά, αλλά ακόμα και τη σωματική τους ακεραιότητα. Το Oppression παρουσιάζει μόνο μερικά από τα εκατοντάδες περιστατικά που δείχνουν ότι ένα από τα θύματα της κρίσης στην Ελλάδα είναι η ελευθεροτυπία.



Chappie
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Κάθε παιδί έρχεται στη ζωή γεμάτο υποσχέσεις για το μέλλον. Πόσο μάλλον ο Chappie, γεμάτος αρετές, ένα εξαιρετικό ταλέντο. Όπως κάθε παιδί, ο Chappie θα δεχτεί τις γύρω του επιρροές, κάποια καλές και κάποιες κακές, και θα βασιστεί στην καρδιά και την ψυχή του για να βρει τον δρόμο του στον κόσμο και να γίνει άντρας. Αλλά υπάρχει κάτι που διαφοροποιεί τον Chappie από όλα τα υπόλοιπα παιδιά: είναι ένα ρομπότ. Το πρώτο με την ικανότητα να σκέφτεται και να αισθάνεται από μόνο του. Η ζωή του και η προσωπική του ιστορία θα αλλάξουν τον τρόπο που κοιτάμε τους ανθρώπους και τα ρομπότ για πάντα.



Kidnapping Mr. Heineken - Η απαγωγή του κου Heineken
Αστυνομική
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Το 1983, μια ομάδα παιδικών φίλων πέτυχαν το έγκλημα του αιώνα: απήγαγαν έναν από τους πλουσιότερους άντρες του πλανήτη, τον κληρονόμο της οικογένειας Heineken, της γνωστής εταιρίας μπύρας. Αφού τον απαγάγουν καταμεσής της ημέρας σε δρόμο του Άμστερνταμ, απαιτούν το μεγαλύτερο ποσό που ακούστηκε ποτέ σε απαγωγή. Όλα ήταν τέλεια οργανωμένα, μέχρι που πέτυχαν να ξεφύγουν…