Το 37ο River Party θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 29 Ιουλίου έως τις 02 Αυγούστου 2015 και η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει από την Δευτέρα 16/03. Τα πρώτα 500 πενθήμερα εισιτήρια στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ εξαντλήθηκαν ήδη!

Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 37 χρόνια και για πρώτη φορά έδωσε την ευκαιρία στους φίλους του να επιλέξουν τα πάντα γύρω από αυτό! O απόλυτος προορισμός για τους νέους και όχι μόνο, ένα φεστιβάλ στο οποίο χτυπά η καρδιά της μουσικής και είναι must για όσους αγαπούν τον κατασκηνωτικό τουρισμό, βρίσκεται στους πρόποδες του Γράμμου, σε ένα πανέμορφο τοπίο, στο Νεστόριο, στις πηγές του Αλιάκμονα. Ένας καλά κρυμμένος παράδεισος που αποτελεί για 4 δεκαετίες τον τόπο συνάντησης περισσότερων από 50.000 ανθρώπων κάθε χρόνο, από την Ελλάδα και τις όμορες χώρες, ένα φεστιβάλ – θρύλος που έχει γίνει σημείο αναφοράς, αναμνήσεων και ένας τόπος στον οποίο θέλεις πάντα να επιστρέφεις.

Φέτος όλοι όσοι έχουν αγαπήσει το River Party, όσοι έχουν μεγαλώσει κι εχουν περάσει τα καλοκαίρια τους σε αυτό αλλά και οι νέοι φίλοι του, είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να φανταστούν και να σχεδιάσουν το φεστιβάλ των ονείρων τους. Να γίνουν αυτοί οι διοργανωτές για μια φορά, να σκεφτούν πώς θα ήθελαν να είναι και πώς θα ήταν αν οι ίδιοι μπορούσαν να επιλέξουν τους καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος. Η ανακοίνωση βγήκε νωρίς, αρχές Φεβρουαρίου και έδωσε αυτήν την μοναδική ευκαιρία σε όλους μέσω του επίσημου site του River Party και των social media. Η ανταπόκριση; ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μέσα σε 15 ημέρες, περισσότεροι από 6.000 φίλοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία και έστειλαν τις προτάσεις τους για τη διαμόρφωση του καλύτερου River Party στην ιστορία του θεσμού. Τα αποτελέσματα ήταν πολλά και όντως βοήθησαν τους διοργανωτές να έχουν μια σαφή εικόνα για τις προτιμήσεις του κοινού για κάθε τομέα του φεστιβάλ: καλλιτέχνες, σκηνές, τιμή εισιτηρίου, χρόνος/διάρκεια διεξαγωγής του φεστιβάλ.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην στιγμή που δόθηκε το σήμα για την έναρξη της προπώλησης, πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά! Όποια και αν είναι η τιμή του εισιτηρίου που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε... η προπώληση για το 37ο River Party ξεκίνησε ακόμη πιο χαμηλά! Και για άλλη μια φορά η ανταπόκριση ήταν…αστραπιαία! Την πρώτη μέρα της προπώλησης, 16/03, διατέθηκαν τα πρώτα 500 πενθήμερα εισιτήρια στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ και μέσα σε λίγες ώρες έγιναν… ανάρπαστα!

Αυτό το River Party δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο! Οι διοργανωτές επεξεργάζονται όλες τις ιδέες του κοινού και πολύ σύντομα "Το δικό σου River Party" θα είναι το πιο hot και “wish for” festival του καλοκαιριού! Ετοιμάστε σακίδια και χάρτες. Το καλοκαίρι πλησιάζει!

Μore info soon! Stay tuned!

Διοργάνωση – Παραγωγή: People Entertaiment Group