Η κορυφαία συνθέτρια, σε μια μοναδική συνάντηση, θα χαρίσει στους φίλους της σπάνια, «ακριβά» ντοκουμέντα, ηχητικά και οπτικά, από το 1967 μέχρι σήμερα.

Μαζί με την Τασούλα Επτακοίλη και τη Μαργαρίτα Πουρνάρα θα ξεδιπλώσουν την πλούσια, δημιουργική και πολυδιάστατη διαδρομή της και θα φωτίσουν ιδιαίτερες στιγμές της.

Μαζί τους η ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδίστρια Σωτηρία Ρουβολή που, με την Ελένη Καραΐνδρου στο πιάνο, θα ερμηνεύσει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της διεθνώς αναγνωρισμένης δημιουργού για τον κινηματογράφο και το θέατρο.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά και από το https://www.youtube.com/watch?v=l7w8nRmSnOs

Είσοδος ελεύθερη.

Τετάρτη, 22 Απριλίου και ώρα 20.30μ.μ.

ΙΑΝOS: Σταδίου 24, Τηλ. 210-3217810, www.ianos.gr

Συναντήσεις με μουσικούς στο Café του ΙΑΝΟΥ
Η μουσική είναι δρόμοι. Είναι ιστορίες και μνήμη. Είναι εικόνες και συναισθήματα. Είναι χάδια και σαϊτιές. Είναι δάκρυα και χαμόγελα. Κι αυτή την άνοιξη γίνεται αφορμή, η Τασούλα Επτακοίλη να συναντήσει στο καφέ του ΙΑΝΟΥ ανθρώπους με το δικό τους, προσωπικό, ευδιάκριτο αποτύπωμα στα ελληνικά μουσικά πράγματα. Ανθρώπους που γνωρίζουμε. Ή νομίζουμε ότι γνωρίζουμε... Δημιουργούς που θα μιλήσουν εφ' όλης της ύλης. Για τη ζωή και την πορεία τους, για την έμπνευση, το κοινό και την αναγνώριση, για τον ανταγωνισμό, τους φόβους και τις προσδοκίες τους, για την τέχνη και την κοινωνία.

Οι  ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Τετάρτη στο Café του ΙΑΝΟΥ, θα αναμεταδίδονται ζωντανά μέσα από το ianos.gr και το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλει τις ερωτήσεις του σε κάθε καλεσμένο, έως και 3 μέρες πριν από κάθε εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: magazine@ianos.gr