Το CHILD’SPACEATHENS οργανώνει από 09 Μαΐου 2015 στο Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν, ένα δρώμενο ειδικά για βρέφη που βασίζεται στην κίνηση και έχει σχεδιαστεί με κεντρικό άξονα την ανάπτυξη των  βρεφών ηλικίας από 6μηνών ως 18μηνών.

Συνοδευόμενα από τους γονείς τους, 12 βρέφη  θα συναντηθούν με δύο επαγγελματίες μουσικούς και δύο χορευτές για να παρακολουθήσουν ως πραγματικά ενεργοί θεατές/ακροατές ένα ξεχωριστό και αναπάντεχο δρώμενο. Με τους ήχους ζωντανής μουσικής, τα πρόσωπα, τις κινήσεις των χεριών, το τραγούδι και την κίνηση  το  ιδιαίτερο αυτό κοινό προσκαλείται να αυτοσχεδιάσει  δημιουργώντας μία ‘παράσταση’ όπου η συμμετοχή όλων είναι το βασικό συστατικό.

Πρόκειται για ένα δρώμενο με καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, εμπνευσμένο από τη μέθοδο Child’Space, με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του γονέα και του βρέφους μέσα από τον αυθορμητισμό της κίνησης.

Σχεδιασμός δρώμενου: Μάρθα Κλουκίνα, ιδρύτρια του Child’SpaceAthens-χορογράφος -δασκάλα κίνησης και σύμβουλος κινητικής ανάπτυξης βρεφών και νηπίων

Σημείωση: θα τηρηθούν υποχρεωτικά  τα όρια  ηλικίας των βρεφών  για την παρακολούθηση του δρώμενου