ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
με τις ψυχολόγους Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων
Απρίλιος-Μάιος 2015, 19.00μ.μ. με 21.00μ.μ.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στα βιωματικά μας εργαστήρια που συνδυάζουν την αγάπη μας για το βιβλίο με την επιστήμη της ψυχολογίας.
Με αφορμή ένα βιβλίο της σειράς ψυχολογίας των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, συζητάμε, προβληματιζόμαστε και γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους γύρω μας μέσα από ευχάριστες ασκήσεις και παιχνίδια ρόλων, μαθαίνοντας έτσι να διαχειριζόμαστε με επιτυχία τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Θεματικές και ημέρες συναντήσεων
Τόλμα και μη ερεύνα Δευτέρα 20 Απριλίου 2015, 19.00μ.μ. - 21.00μ.μ.
Με αφορμή το βιβλίο Ζήσε τη ζωή σου με τόλμη της Brené Brown
Με αφετηρία ένα βιβλίο-έμπνευση και με τη βοήθεια βιωματικών ασκήσεων θα αναρωτηθούμε γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να αποδεχτούμε ότι δεν είμαστε τέλειοι και τι φοβόμαστε ότι θα μας συμβεί αν είμαστε ευάλωτοι. Θα συζητήσουμε για το τίμημα αυτής της αποφυγής της τρωτότητας και πώς μπορούμε να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο του φόβου ώστε να τολμάμε περισσότερο στη ζωή μας!

Πες όχι στο άγχος! Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, 19.00μ.μ. - 21.00μ.μ.
Με αφορμή το βιβλίο Το μικρό βιβλίο της ηρεμίας των Dr Jessamy Hibberd, Jo Usmar

Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης αξίας 9€ είτε το βιβλίο στο οποίο βασίζεται κάθε φορά η συνάντηση.

Διαβάστε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211-3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ