«Μουσική ή σινεμά;»

Το ΙΝ EDIT επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη! Αυτόν τον Απρίλιο, δύο μήνες μετά την πρώτη παρουσίαση του στην Αθήνα, το διεθνές φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ «IΝ-EDIT», επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Το In-Edit Greece, με γεμάτες τις αποσκευές του με σπουδαία μουσικά ντοκιμαντέρ, δυνατές μελωδίες και συγκινητικές ιστορίες επιστρέφει στη πόλη όπου πρωτοπαρουσιάστηκε τον Απρίλιο του 2014. Από τις 23 έως τις 29 Απριλίου 2015, στον κινηματογράφο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ», σας προσκαλούμε να ακούσουμε και να δούμε μοναδικές ιστορίες από τα παρασκήνια της παγκόσμιας μουσικής. Ο Freddie Mercury, ο Alice Cooper, οι Doors, οι Pulp και άλλοι γνωστοί αλλά και αφανείς ήρωες συναντιούνται στο IN-EDIT GREECE 2015 – Thessaloniki Edition.
Το κυρίως πρόγραμμα των διεθνών μουσικών ντοκιμαντέρ, συμπληρώνεται από Ελληνικά μουσικά ντοκιμαντέρ που αποτελούν από φέτος ξεχωριστό τμήμα του φεστιβάλ. Παράλληλα, μεταμεσονύκτιες προβολές, dj-sets, special screenings και live gigs, συμπληρώνουν δυναμικά το κυρίως πρόγραμμα των προβολών.
Αναλυτικό πρόγραμμα (ώρες και μέρες) των προβολών και των παραάλληλων εκδηλώσεων είναι θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο επίσημο site του φεστιβάλ: www.in-edit.gr

«Μουσική για τα μάτια σου…»
Μείνετε συντονισμένοι….

Περισσότερες πληροφορίες:
Διοργανωτής IN EDIT GREECE – Thessaloniki Edition: Parenthesis )
Facebook Page: InEditFestival
Twitter: @InEditGreece
Instagram: Ineditgreece