Την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 το Ρομάντσο υποδέχεται για πρώτη φορά στο συναυλιακό του stage τους Kalpa, Calf και The You and What Army Faction.

Kalpa
Kalpa είναι η μονάδα μέτρησης του χρόνου που μεσολαβεί από τη σύλληψη ως την κατάρρευση ενός σύμπαντος. Xρησιμοποιήθηκε αρχικά από τους αρχαίους Ινδούς, στη συνέχεια από ένα μεταλά νοτιοκορεάτη και ένα γκρουπ από την Αθήνα. Επίσης είναι φινλανδική ομάδα χόκει επί πάγου και πόλη της Ινδίας. Το αθηναϊκό γκρουπ, στην προκειμένη, δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013 και μόλις τον περασμένο Ιανουάριο κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή το ντεμπούτο self-released άλμπουμ της Sequences*.

Calf
Οι Calf είναι ένα post-rock, noise rock γκρουπ που δημιουργήθηκε το 2008 στην Καρδίτσα. Η μουσική τους είναι πολύπλοκη, κάποιες φορές ακραία. Το 2014 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ με τίτλο Bastards Anatomy Use A Unicorn Go To Apathy

The You and What Army Faction
Οι Τhe you and what army faction είναι μια καλλιτεχνική διατύπωση του ανέκφραστου. Η νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο Glum κυκλοφορεί στις 13 Απριλίου από τη Smash Records.