Οι Sonic Jesus έρχονται για μία mini tour στην Ελλάδα, στις 23, 24 και 25 Απριλίου 2015.

Οι Ιταλοί Sonic Jesus είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη του Ιταλικού underground. Δημιουργήθηκαν  το 2012 από τους Tiziano Veronese και Marco Baldassari, που παραμένουν τα μοναδικά μέλη της μπάντας στουντιακά, ενώ στις ζωντανές εμφανίσεις, τους συνοδεύουν άλλοι τρεις συνολικά μουσικοί.

Ο ταξιδιάρικος ήχος τους, ως απόρροια της διαρκούς και πολυετούς καλλιτεχνικής τους αναζήτησης στην παγκόσμια μουσική και ποίηση, αποτελεί μια περιπλάνηση σε ετερόκλητα μεταξύ τους ηχοτόπια, καθώς συνδυάζει τα ‘60s με την folk και την shoegaze ενώ δεν λείπουν και οι άκρως ψυχεδελικές kraut στιγμές.

Η Fuzz Club Records (εταιρεία των Singapore Sling, The Underground Youth και δημιουργός της underground συλλογής “The Reverb Conspiracy”) δεν έχασε την ευκαιρία να τους υπογράψει, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κυκλοφορήσουν ένα αριστουργηματικό EP, όπως και το πιο πρόσφατο split single τους, με τους ομοιδεάτες τους, Αμερικάνους, The Black Angels.

Το υπέρμετρα δυναμικό wall of sound, που οι Sonic Jesus χτίζουν πάνω σε βάσεις που ποικίλουν από τους Velvet Underground, μέχρι και τους Spacemen 3, είναι γεμάτο υπνωτικές μελωδίες και λυτρωτικές εκρήξεις, επικαλυμμένες με σκοτεινούς θορυβώδεις παλμούς που υπόσχονται να σε πάρουν μαζί τους σε ένα αξεχαστο μουσικό ταξίδι.

Στις 23, 24 και 25 Απριλίου, οι Ιταλοί νεο-ψυχεδελικοί newcomers, επισκέπτονται Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, δίνοντας στο ελληνικό μία γεύση από το νέο τους πόνημα "Neither Virtue Nor Anger", που θα έχει κυκλοφορήσει λίγες μέρες νωρίτερα (16 Απριλίου), επίσης μέσω της Fuzz Club Records.

www.facebook.com/sonicjesus
www.fuzzclubrecords.com

Διοργάνωση: Made of Stone Productions