Playing it cool - Σφυρίζοντας για τον έρωτα
Κομεντί
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Ένας άντρας αφηγείται την ιστορία ενός ανεκπλήρωτου έρωτα. Αρχικά, ο άντρας που έχει εγκαταλείψει κάθε εμπιστοσύνη ως προς τον έρωτα, βρίσκεται σε φιλανθρωπική εκδήλωση κι εκεί γνωρίζει μια όμορφη αλλά παντρεμένη κοπέλα, στην οποία προσποιείται τον φιλάνθρωπο. Η προσποίηση συνεχίζεται με το κάνει τον πλανωτικό της φίλο, καθώς προσπαθεί να την κερδίσει από έναν τύπο που δεν του αρέσουν τα ραντεβού και της αφήνει ελεύθερο χώρο.



The rewrite - Καθηγητής με το ζόρι
Κομεντί
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Ο Keith Michaels είναι ένας ξοφλημένος βρετανός σεναριογράφος, που είχε πάρει το Όσκαρ σεναρίου το 1998. Από τότε, πήρε διαζύγιο και ξέμεινε τελείως από λεφτά. Έτσι, αφήνει το Χόλιγουντ και καταλήγει να διδάσκει σενάριο στην άλλη άκρη των Η.Π.Α. Στην τάξη του είναι και μια ανύπαντρη μητέρα, η Χόλι Κάρπεντερ, και ο έρωτας θα του χτυπήσει την πόρτα.



Λύσσα κακιά
Κωμωδία

Η περίληψη:
Η καθημερινότητα σημερινών νέων που σπουδάζουν σε μια Δραματική Σχολή. Ξανθιές με εξάψεις και όνειρα, καθηγητές με λεξοτανίλ στη τσέπη, μπάρμαν με συνείδηση, και όλα αυτά εν μέσω οντισιόν, πρόβες, χορευτικά (κάθε λογής), σε μια τυχαία σχολή για επίδοξους movie-stars.



Entourage
Κωμωδία
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Η κινηματογραφικός αστέρας Vincent Chase, παρέα με τους κολλητούς Eric, Turtle και Johnny επιστρέφουν στις δουλειές με τον πρώην σούπερ πράκτορα και νυν ιδιοκτήτη στούντιο Ari Gold. Κάποιες από τις φιλοδοξίες τους έχουν αλλάξει, αλλά ο μεταξύ τους δεσμός παραμένει ισχυρός καθώς βάζουν πλώρη να κατακτήσουν τον αδηφάγο κόσμο του Χόλιγουντ. 



Spy
Κωμική περιπέτεια
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Η Susan Cooper είναι μια σεμνή αναλύτρια της CIA και ο εγκέφαλος πίσω από τις πλέον επικίνδυνες αποστολές της υπηρεσίας. Δεν μπαίνει ποτέ μέσα στη φωτιά και αναλόγως δεν είναι αυτή που παίρνει τα παράσημα. Όταν, όμως, ο συνεργάτης της και ένας από τους κορυφαίους πράκτορες βρίσκονται σε κίνδυνο, παίρνει την ευθύνη να γίνει μυστική πράκτορας και να διεισδύσει στον κόσμο ενός φονικού εμπόρου όπλων, γλυτώνοντας τον πλανήτη από όλεθρο. 



La isla minima - Το μικρό νησί
Θρίλερ
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ισπανικός Νότος, 1980. Μια σειρά από βάναυσες δολοφονίες έφηβων κοριτσιών σε μια απομονωμένη πόλη φέρνει κοντά δύο παντελώς ανόμοιους χαρακτήρες, δύο ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών που στέλνονται από τη Μαδρίτη για να ερευνήσουν τις υποθέσεις. Ο Juan και ο Pedro θα πρέπει να παραμερίσουν τις διαφωνίες τους προκειμένου να βρουν τον δολοφόνο που για χρόνια τρομοκρατεί τη μικρή κοινότητα , η οποία κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά.