Pixels
Κωμωδία φαντασίας
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Τη δεκαετία του 1980, ο Sam Brenner, ο Will Cooper, ο Ludlow Lamonsoff και ο Eddie «The Fire Blaster» Plant είχαν σώσει εικονικά ουκ ολίγες φορές τον κόσμο παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια. Τώρα όμως θα χρειαστεί να το κάνουν στην πραγματικότητα, αφού εξωγήινα όντα, έχοντας ανακαλύψει χαρακτήρες από γήινα video-game, τα παρερμηνεύουν σαν μια ξεκάθαρη δήλωση πολέμου εκ μέρους του πλανήτη μας. Αποφασίζουν να επιτεθούν στη Γη χρησιμοποιώντας σαν βασικό όπλο τους ήρωες αυτούς από τα κλασικά ηλεκτρονικά μας παιχνίδια. Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. θα καλέσει τον Sam, τον Will, τον Ludlow και τον Eddie, φιλαράκια του από το σχολείο, για να προφυλάξουν τη Γη από τους PAC-MAN, Donkey Kong, Galaga, Centipede, και Space Invaders.



Papa ou maman - Με τον μπαμπά ή τη μαμά;
Κωμωδία
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Η Florence κι ο Vincent τα έχουν πετύχει όλα. Καταπληκτικές δουλειές, έναν τέλειο γάμο, τρία υπέροχα παιδιά. Και τώρα θέλουν το διαζύγιό τους να έχει ανάλογη επιτυχία. Όταν όμως παίρνουν ταυτόχρονα την προαγωγή που πάντα ονειρεύονταν για μια καριέρα στο εξωτερικό, η μέχρι τώρα απόλυτα πολιτισμένη σχέση τους μετατρέπεται σε εφιάλτη. Από δω και στο εξής βγαίνουν τα μαχαίρια: οι δύο υποδειγματικοί πρώην κηρύσσουν πόλεμο και θα κάνουν τα πάντα για να ΜΗΝ αποκτήσουν την κηδεμονία των παιδιών.



A royal night out - Η πρίγκιπισσα το 'σκασε
Κομεντί
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
1945. Όλος ο κόσμος γιορτάζει το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Το Λονδίνο έχει μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα. Δύο νεαρές αδερφές το σκάνε από το σπίτι τους και κάνουν την πρώτη τους βραδινή έξοδο, διασκεδάζοντας και χορεύοντας ασταμάτητα, στη μεγάλη γιορτή που διοργανώνεται στο Ritz του Λονδίνου. Μετά από μια φανταστική περιπέτεια, κατά την οποία η μία από τις δυο αδερφές ερωτεύεται παράφορα έναν νεαρό στρατιώτη, επιστρέφουν στο σπίτι πολύ αργά. Το σπίτι δεν είναι όμως ένα οποιοδήποτε σπίτι, αλλά το παλάτι του Μπάγκινχαμ. Οι δύο νεαρές κοπέλες είναι η πριγκίπισσα Μαργαρίτα και η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ ΙΙ.



She 's funny that way - Μπερδέματα στο Broadway
Κομεντί
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Ένας σκηνοθέτης του Broadway, ο Arnold Albertson, πληρώνει για τις υπηρεσίες μιας νεαρής πόρνης, της Izzy, παρότι είναι παντρεμένος με τη σταρ του νέου του έργου. Κι ο σεναριογράφος, όμως, ο Joshua Fleet, την ερωτεύεται, παρά το γεγονός πως βγαίνει με την ψυχολόγο της, της οποίας η αλκοολική μητέρα βρίσκεται σε στάδιο αποτοξίνωσης.



La Mafia uccide solo d' estate - Η Μαφία σκοτώνει μόνο το καλοκαίρι
Μαύρη κωμωδία
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Αυτή είναι η ιστορία του Arturo, ενός παιδιού που μεγαλώνει στο Παλέρμο, μια πόλη κυριαρχημένη από τη μαφία, τη δεκαετία του 1970. Θα ερωτευτεί την κολλητή του, Flora, με την οποία είναι μαζί από το νηπιαγωγείο, και θα κάνει τα πάντα για να τη γοητεύσει. Η ιστορία φτάνει ως και τη δεκαετία του 1990, διαμέσου ερώτων και μαφιόζικων ενεργειών.



Infinitely polar bear - Οικογενειακές ανισορροπίες
Δραματική
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
1978 και η οικογένεια των Stuart παλεύει για να κρατήσει τη συνοχή της. Ο πατέρας, ο Cameron, έπαθε νευρικό κλονισμό, κάτι που του στοίχησε τη δουλειά του. Η μητέρα, η Maggie, δεν μπορεί να τα φέρει βόλτα. Παρά, λοιπόν, την αριστοκρατική καταγωγή του Κάμερον και την υψηλή μόρφωση και των δύο, η οικογένεια έχει βαρέσει πτώχευση. Η Maggie, τότε, δέχεται μια υποτροφία σε πανεπιστήμιο για μεταπτυχιακό στη Νέα Υόρκη και πρέπει να αφήσει τις δύο κόρες της, Faith και Amelia, μόνες στη Βοστώνη με τον πατέρα τους, που δείχνει σημεία ανάρρωσης. Έτσι, ακολουθεί μια 18μηνη οδύσσεια, στην οποία ο Cameron είναι ο μόνος υπεύθυνος για τα δύο ευαίσθητα κοριτσάκια του.