To 4o Cuba Festival αλλάζει ημερομηνία και μεταφέρεται σε μεγαλύτερο χώρο διεξαγωγής για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους ζωντανούς θρύλους της κουβανέζικης μουσικής Luis Frank Arias & Soneros De Verdad!
Το πιο μεγάλο και επιτυχημένο μουσικό χορευτικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στην Ελλάδα με χιλιάδες θαυμαστές τα τελευταία χρόνια έρχεται για 4η φορά την Τετάρτη 08 Ιουλίου 2015 στο Θέατρο Πέτρας, να μας μυήσει στα μυστικά της κουβανέζικης παράδοσης και να μας παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα έναν ζωντανό θρύλο της κουβανέζικης μουσικής μαζί με ένα πολύ μεγάλο κουβανέζικο συγκρότημα που δεν είναι άλλοι από τους LUIS FRANK ARIAS & SONEROS DE VERDAD.

Αυθεντικό Son Cubano από τους μετρ του είδους Luis Frank Arias & Soneros De Verdad

Ο Luis Frank Arias  τραγουδιστής και ηγέτης των Soneros de Verdad υπήρξε ιδρυτικό μέλος των θρυλικών Buena Vista Social Club, και τραγουδιστής μερικών εκ των μεγαλύτερων συκροτημάτων της Κούβας όπως οι Afro Cuban All Stars και Sons The Cuba όπου συνεργάστηκε και τραγούδησε μαζί με τον θρύλο της κουβανέζικης και παγκόσμιας Latin μουσικής σκηνής  Pio Leiva.

Οι Soneros de Verdad αποτελούνται από 7 από τους καλύτερους κουβανούς μουσικούς σε ολόκληρο τον κόσμο και το κουβανέζικο πάθος στη μουσική τους και στις ζωντανές τους εμφανίσεις είναι ένα ασύγκριτο στοιχείο κάτι που τους έχει χαρακτηρίσει ως τη δεύτερη γενιά των Buena Vista.

Από τότε που ξεκίνησε η μεγάλη αναζωπύρωση της κουβανέζικής μουσικής σε όλο τον κόσμο ο Luis Frank Arias  με την φανταστική φωνή και ερμηνεία που διαθέτει θεωρείται δικαίως ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες  και πρεσβευτές της κουβανέζικης μουσικής σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα ΜΜΕ στις χώρες που περιοδεύουν ο Luis Frank Arias και οι Soneros de Verdad  αναφέρονται με διθυραμβικά σχόλια μετά από κάθε συναυλία τους.
“It literally gets everyone up on their feet and dancing. This music is impossible to resist.” (bloom.de) – “they play with overflowing exuberance” (WOM-Journal) – “This music penetrates you with its authenticity – it finally transports us back to the roots of the current wave of Cuban music.” (jazzdimensions.de) – “a thoroughly delightful example of timeless Cuban sounds” (Jazziz) – “their music exudes hot-blooded passion and a strong sense of tradition” (Billboard) – “another remarkable band drawing on Cuba’s rich musical heritage” – (cdnow.com) – “outstanding musicians” (Urban Mozaik Magazine)

Το άλμπουμ “A Buena Vista – Barrio de la Habana” by the Soneros de Verdad  που δημιούργησαν ο Luis Frank Arias μαζί με τους Juan de Marcos  καλλιτεχνικός διευθυντής και ιδρυτής των  Buena Vista Social Club και τους  θρύλικους Manuel “Puntillita” Licea , Rudy Calzado και Pio Leiva απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές παρουσιάζοντας τη νέα γεννιά των Buena Vista όπου κέρδισε αρκετά διεθνή μουσικά βραβεία όπως το “German Jazz Award” και σκαρφάλωσε στη κορυφή των charts στην Ευρώπη και την Ιαπωνία.

Οι συναυλίες των Luis Frank Arias  & Soneros de Verdad είναι MUST για όποιον αγαπά την κουβανέζικη μουσική αλλά και την ευρύτερη παγκόσμια μουσική σκηνή!

Εκτός από τους LUIS FRANK ARIAS & SONEROS DE VERDAD στο 4ο Cuba Festival θα συμμετέχουν και άλλοι σημαντικοί καλλιτέχνες  που θα μας απογειώσουν στο πιο μεγάλο PARTY της χρονιάς.

Salsa, Bachata, cha cha cha, cubia, Bolero, Merengue και άλλα διάφορα είδη λατινικής μουσικής.

Οι συντελεστές μετρ στο είδος τους, ανεβαίνουν στη σκηνή για να παρασύρουν τον κόσμο στους πιο απογειωτικούς ρυθμούς.

Μαζί μας θα βρίσκονται οι:

JESÚS CUTIÑO – Ο κουβανός κιθαρίστας-συνθέτης-ερμηνευτής που ξεσηκώνει με τα τραγούδια του ακόμη και τους πιο διστακτικούς σε ξέφρενο χορό!

PISTOLA LA ESENCIA MOTA ALEXANDRA, το συγκρότημα που «παντρεύει» αριστοτεχνικά την ηλεκτρονική με την κουβανέζικη μουσική σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Και μια...τρελή Λατίνα! Εννούμε φυσικά την αυθεντική τροπική μπάντα Loca Latina (τρελή λατίνα).

Εντός και εκτός σκηνής θα βρίσκονται Κουβανοί χορευτές και χορεύτριες καθώς και γνωστά χορευτικά συγκροτήματα(στους Latin χορούς), από την Ελλάδα.

On & off Stage λοιπόν, οι:
Omarito Custa El Cubanito
Omar Cuesta El Pantera
Bailarte Salsa
Cubania Dancehouse
Angel Athina Fuera de Vista

«Πριν από τα live και στο μεσοδιάστημα καλό θα είναι να χαλαρώσεις να μιλήσεις λίγο με την παρέα σου απολαμβάνοντας το ποτάκι σου» ΑΝ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ …ΟΛΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ!

4 guest Dj’s πλαισιώνουν το 4o Cuba Festival και ένα είναι σίγουρο. Θέλουν ΜΟΝΟ να σας βλέπουν να χορεύετε!

Στα decks της βραδιάς οι Dj’s:
NICO MARINOU
EL GENERAL
MANOS DE BAILARTE
ΑCEBES

Ετοιμάσου λοιπόν για μια εκρηκτική βραδιά σε εξωτικούς ρυθμούς. Έρχεται το 4ο Cuba Festival. Τετάρτη 08 Ιουλίου 2015. Στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ στην Πετρούπολη.

Με την υποστήριξη της πρεσβείας της Κούβας

Τοποθεσία: Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη

Ημερομηνία: Τετάρτη 08 Ιουλίου 2015

Τιμές εισιτηρίων: 10€ (προπώληση Άνεργοι, Συνταξιούχοι, Φοιτητές)
, 12€ προπώληση, 
15€ στο ταμείο