Όταν ανακοινώθηκε πως ο Zack Snyder και η DC Comics βάζουν μπροστά την παραγωγή μιας νέας ταινίας "Batman", όλοι απορήσαμε. Μετά την ολοκλήρωση της τριλογίας του Nolan, το διάστημα που μεσολάβησε ήταν εξαιρετικά μικρό ώστε να έχουμε κάποιο reboot. Όταν, μάλιστα, πληροφορηθήκαμε πως στο ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη θα δούμε τον Ben Afleck -που καθόλου καλή εμπειρία δεν έχουμε από την προσπάθειά του να παραστήσει τον super ήρωα στο "Daredevil"-, κρύος ιδρώτας μας έλουσε -και όχι άδικα.
Λίγο καιρό αργότερα, έσκασε μία ακόμα βόμβα. Όχι... η ταινία δεν θα ήταν reboot, αλλά ένας συνδυασμός του Batman και του Superman, όπου οι ιστορίες του θα διασταυρώνονταν για να δώσουν κάτι το διαφορετικό. Προσωπική μου άποψη; Δεν υπήρχαν αρκετά λεφτά για να γυριστεί και το νέο "Batman" και το sequel του "Superman" -που έχει καθυστερήσει τραγικά- οπότε βρήκαν τη λύση του μπλέντερ. Τα βάζουμε όλα μέσα και άγιος ο Θεός.
Στο Comic-Con, παίχτηκε το πρώτο επίσημο trailer, που φαίνεται να προβλημάτισε ακόμα περισσότερο τους μεγαλύτερους ηλικιακά, και να ενθουσίασε υπέρ του δέοντος τα πιτσιρίκια. Τώρα, το τι θα δούμε και ποια θα είναι η ετυμηγορία, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 25 Μαρτίου 2016 για να το ανακαλύψουμε, όταν, δηλαδή, η ταινία κάνει την επίσημη έξοδό της στις αίθουσες. Προς το παρόν, δείτε το trailer και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.