Το φετινό Comic-Con πέρασε κάπως στα ψιλά στα εμάς εδώ στην Ελλάδα, αφού με τις οικονομικές και τις πολιτικές εξελίξεις τα πάντα πάγωσαν, και τα πολιτιστικά-καλλιτεχνικά νέα, έμειναν πίσω. Αρχίζουμε να καλύπτουμε τα κενά μας, λοιπόν, με το πρώτο, άκρως εντυπωσιακό και πολλά υποσχόμενο trailer του "Suicide Squad".
Τι κι αν η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2016, εμείς ήδη βρισκόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα και δεν βλέπουμε την ώρα. Θα βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ της DC Comics που πρωτοκυκλοφόρησε το 1959 και θα είναι επισήμως η πρώτη «supervillain» ταινία.
Πιο συγκεκριμένα, η A.R.G.U.S, είναι μια μυστική κρατική υπηρεσία που δημιουργεί μια ομάδα κρούσης αποτελούμενη από υπερ-κακοποιούς με το όνομα, Suicide Squad. Σκοπός τους, να φέρουν εις πέρας τις πλέον επικίνδυνες αποστολές, προκειμένου να μειώσουν τις ποινές φυλάκισής τους.
Η Suicide Squad έχει κάνει ήδη εμφάνιση της στη μικρή οθόνη μέσω των τηλεοπτικών σειρών "Smallville" (2001) και "Arrow" (2012), αλλά σύμφωνα με τους παραγωγούς, αυτό που θα δούμε στο κινηματογραφικό πανί θα είναι εντυπωσιακό και μεγαλεπήβολο.
Αξίζει να αναφέρουμε πως εξαιτίας του σκοτεινού θέματος της ταινίας, στα γυρίσματα υπήρχε μια ψυχολόγος για να βοηθήσει τους ηθοποιούς στους ρόλους τους και να τους κρατάει ψυχολογικά σταθερούς.


Αρχικά, ο Tom Hardy ήταν να υποδυθεί τον Rick Flagg, με τον ρόλο να πηγαίνει μετά την αποχώρησή του στον Joel Kinnaman, ενώ είχαν ακουστεί τα ονόματα τω Luke Evans, Bradley Cooper, Mark Wahlberg, Tom Cruise, Joel Edgerton, Jake Gyllenhaal και Jon Bernthal, αλλά αποχώρησε.
Επίσης, από το cast αποχώρησε και ο Ryan Gosling που ήταν να υποδυθεί τον Joker, και τον ευχαριστούμε γι' αυτό, αφού ο ρόλος πήγε τελικά στο Jared Leto -και τρελαίνομαι.
Για τον ρόλο της Harley Quinn ακούστηκαν πάρα πολλά ονόματα, μεταξύ των οποίων εκείνα των Felicity Jones, Imogen Poots, Alison Brie, Mila Kunis, Olivia Wilde, Emma Watson, Rachel McAdams, Zooey Deschanel, Kat Dennings, Jennifer Lawrence, Lindsay Lohan, Alice Eve, Amanda Seyfried και Evan Rachel Wood, με τον ρόλο να πηγαίνει τελικά στην Margot Robbie.
Αντίστοιχα, για τον ρόλο της Amanda Waller, που τελικά πήγε στην Viola Davis, είχαν ακουστεί τα ονόματα των Oprah Winfrey, Kerry Washington και Octavia Spencer. 

Το πρώτο official trailer