Η Ομάδα Θεάτρου «ΙΔΕΑ» παρουσιάζει την περσινή μεγάλη θεατρική επιτυχία "Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2", για δύο παραστάσεις στο Θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη στις 01 και 02 Σεπτεμβρίου 2015.

Η παράσταση

Δύο νέοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν να αναμετρηθούν με το γνωστό κείμενο του Σαίξπηρ παίζοντας όλους τους ρόλους του έργου, με απίστευτο χιούμορ και κορυφαίες δραματικές στιγμές, σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.

Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό πάζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δυο νεαροί performers ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.

Στην παράσταση συμμετέχει και ο Κώστας Γάκης, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά αλλά και "παρεμβαίνοντας" σε κρίσιμες στιγμές του έργου...

Η παράσταση έχει τιμηθεί με 2 βραβεία από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (ΘΟΚ), συμμετείχε στο Φεστιβάλ Κλασσικού Θεάτρου στη Σερβία και στις 20 Ιουλίου έχει προσκληθεί να συμμετάσχει στο Διεθνές Festival de Teatro Clásico de Almagro της Ισπανίας (Μαδρίτη).