Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015 θα παρουσιαστεί μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, ένα ανατρεπτικό ρεσιτάλ του Παναγιώτη Μάργαρη και του Σταμάτη Κραουνάκη για κλασική κιθάρα και φωνή, με τον Σταμάτη Κραουνάκη σε ρόλο ερμηνευτή, στον προαύλιο χώρο Δημοτικού Σχολείου Ασέας.

Ένα κονσέρτο για δύο, όπου ο Σταμάτης Κραουνάκης με τη συνοδεία της κιθάρας  του εξαιρετικού σολίστα Παναγιώτη Μάργαρη, τραγουδάει με μοναδικό τρόπο, αγαπημένα δικά του τραγούδια αλλά και άλλων σημαντικών δημιουργών. Επίσης ακούγονται  σόλο κομμάτια από τον Παναγιώτη Μάργαρη, ο οποίος ερμηνεύει στην κιθάρα δικές του συνθέσεις καθώς και υπέροχες μουσικές των Ennio Morricone, Erik Satie, Enrique Granados, Rolling Stones, Sting, Queen κ.α.

Αφορμή για την ξεχωριστή αυτή συνεύρεση επί σκηνής των δύο δημιουργών, στάθηκε η συμμετοχή του Σταμάτη Κραουνάκη στο νέο άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη με τον τίτλο “Με τη μαγεία της κιθάρας” που κυκλοφόρησε αρχές Ιανουαρίου, ερμηνεύοντας το ιστορικό τραγούδι του “Μαμά γερνάω” σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου, διασκευασμένο για φωνή και κιθάρα από τον Παναγιώτη Μάργαρη.

Η «Μυστική συνάντηση» θα παρουσιαστεί στην γενέτειρα του Νίκου Γκάτσου την Ασέα, αποτίνοντας με αυτό τον τρόπο φόρο τιμής στον σπουδαίο ποιητή που με το έργο του σημάδεψε τον ελληνικό πολιτισμό και καθόρισε την μουσική δημιουργία του 20ου αιώνα.