Η Τάνια Τσανακλίδου, η Ρίτα Αντωνοπούλου και η Κορίνα Λεγάκη συνομιλούν επί σκηνής με το πιάνο του Γιώργου Ανδρέου, το βιολί του Στέργιου Γαργάλα και το ακορντεόν του Παναγιώτη Τσεβά, σε μια μουσική παράσταση, στο Θέατρο Τεχνόπολις στη Κρήτη, που θα τα έχει όλα!

Τραγούδια λαμπερά από το προσωπικό ρεπερτόριο των εξαίρετων ερμηνευτριών και αγαπημένες συνθέσεις του Γιώργου Ανδρέου. Τραγούδια λαϊκά και "έντεχνα", παλιά και νεότερα. Τραγούδια που αγαπά όλη η παρέα. Τραγούδια των μεγάλων Ελλήνων συνθετών: Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Ξαρχάκος, Μούτσης, Σπανός, Μικρούτσικος, Κραουνάκης, Σαββόπουλος, Λοΐζος, αλλά και Μάλαμας, Θαν. Παπακωνσταντίνου, Ζούδιαρης, Πορτοκάλογλου, Λειβαδάς. Και φυσικά Τσιτσάνης και Καλδάρας και Χιώτης και , και, και...

Η Τάνια Τσανακλίδου, χαϊδεύει και γιατρεύει την καρδιά και την ψυχή μας με το βάθος και τη συγκίνηση των ερμηνειών της. Είναι μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, μια καλλιτέχνης με καταλυτική επίδραση στον πολιτισμό του τραγουδιού μας.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, μια από τις σπουδαιότερες φωνές της νεότερης γενιάς και με συνεργασίες με σημαντικούς δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού, συνεργάζεται με τον Γιώργο Ανδρέου στην πρόσφατη κοινή τους δισκογραφική έκδοση (“Ζωή μου μην αργείς” - CD βιβλίο από τη “ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟ”), ενώ συνεχίζει και το καλοκαίρι την επί σκηνής δημιουργική συνύπαρξη μαζί του. Έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό για το δραματικό βάθος, την θεατρικότητα και την ενεργειακή ένταση των ερμηνειών της.

Η Κορίνα Λεγάκη, ανήκει στη νεότατη γενιά ερμηνευτριών του ελληνικού τραγουδιού. Με πυκνή και πολύπλευρη δραστηριότητα στη ζωντανή μουσική της παρουσία, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς συνθέτες, τραγουδοποιούς και μουσικά σχήματα, ερμηνεύοντας ελληνικό αλλά και διεθνές ρεπερτόριο αξιώσεων. Αυτή την περίοδο ηχογραφεί (με παραγωγό και ενορχηστρωτή τον Γιώργο Ανδρέου) ένα πολυσυλλεκτικό CD με τραγούδια ελληνικά αλλά και ξενόγλωσσα, τραγούδια που αγαπά κι επιλέγει να επανερμηνεύσει με τον ξεχωριστό τρόπο της.

Ο Γιώργος Ανδρέου, κορυφαίος συνθέτης της γενιάς του, καταξιωμένος δημιουργός της ελληνικής μουσικής, δεξιοτέχνης πιανίστας αλλά και ενορχηστρωτής και καλλιτεχνικός επιμελητής δισκογραφίας, έχει συνθέσει τραγούδια αγαπημένα κι ανθεκτικά στο χρόνο, έχει συνεργαστεί με όλους τους σημαντικούς του τραγουδιού μας (συνθέτες, τραγουδοποιούς, ερμηνευτές, μουσικούς), έχει γράψει μουσικές για τον κινηματογράφο και το θέατρο, ενώ διευθύνει εδώ και δεκαπέντε χρόνια το φεστιβάλ Αστυπάλαιας.

Στον ήχο των συναυλιών (και την παρέα) ο κορυφαίος ηχολήπτης Παναγιώτης Πετρονικολός και στον σχεδιασμό φωτισμού ο Περικλής Μαθιέλλης.