Η 5η season της πολύ πετυχημένης σειράς "American Horror Story", με υπότιτλο "Hotel", είναι έτοιμη να κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στις 07 Οκτωβρίου 2015, μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο του FX. Αυτή η season, είναι η πρώτη που δεν θα συμμετέχει η Jessica Lange, αλλά θα έχουμε πολλές άλλες επιστροφές όπως εκείνες των Evan Peters, Sarah Paulson, Denis O'Hare, Lily Rabe, Kathy Bates, Emma Roberts, Angela Bassett, Chloë Sevigny, Finn Wittrock, Wes Bentley, Mare Winningham and Matt Bomer, along with new cast members Lady Gaga, Cheyenne Jackson και Max Greenfield.


Σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς, Brad Falchuk και Ryan Murphy, η θεματολογία της season αυτής θα είναι πολύ πιο σκοτεινή απ' ότι στις προηγούμενες και θα δούμε την αντεκδίκηση άλλων χαρακτήρων, με την season αυτή να διασυνδέεται με την πρώτη, όπου θα έχουμε και την εμφάνιση του Murder House και του μεσίτη Marcy (Christine Estabrook). Η έμπνευση ήρθε από παλιές ταινίες τρόμου όπου η υπόθεση σχετιζόταν άμεσα με ξενοδοχεία, αλλά και από πραγματικά ξενοδοχεία βρίσκονται στο κέντρο του Λος Άντζελες, με φήμη απαίσιων γεγονότων να τα συνοδεύει, ανάμεσά τους και το Cecil.


10, λοιπόν, τα official teasers, τα οποία και μας δίνουν μια πολύ καλή πρώτη γεύση για το τι θα δούμε τη φετινή season.

American Horror Story: Hotel - Teaser #1 "Front Desk"



American Horror Story: Hotel - Teaser #2 "Do not disturb"



American Horror Story: Hotel - Teaser #3 "Beauty rest"



American Horror Story: Hotel - Teaser #4 "Towhead"



American Horror Story: Hotel - Teaser #5 "Sleepwalk"



American Horror Story: Hotel - Teaser #6 "Jeepers Peepers"



American Horror Story: Hotel - Teaser #7 "Spikes"



American Horror Story: Hotel - Teaser #8



American Horror Story: Hotel - Teaser #9 "Locked up"



American Horror Story: Hotel - Teaser #10 "Fright idea"



Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, να σας θυμίσουμε πως μπορεί η Jessica Lange δεν θα συμμετέχει μεν στο φετινό cast, τη θέση της όμως πήρε η Lady Gaga, μια απόφαση της παραγωγής που πολυσυζητήθηκε και που ακόμα κι αν έχουμε ενστάσεις απέναντί της, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα. Πάντως το σχετικό με την Gaga teaser, προκαλεί το ενδιαφέρον μας.

American Horror Story: Hotel - Gaga Teaser



Ας πούμε και δυο λόγια για την υπόθεση... Ο ντετέκτιβ John Lowe (Bentley), αναλαμβάνει να ερευνήσει μια σειρά μυστηριωδών και άγριων φόνων στο Λος Άντζελες, όταν λαμβάνει ένα αινιγματικό στοιχείο που τον οδηγεί κατευθείαν στο ξενοδοχείο Cortez, το οποίο κρύβει τα δικά του σκοτεινά μυστικά.


Μέχρι τον Οκτώβρη, λοιπόν, ας ξαναδούμε τα 2 πρώτα teasers, αλλά ας απολαύσουμε και το νέο, πρώτο official promo trailer.

American Horror Story: Hotel - Teaser 1



American Horror Story: Hotel - Teaser 2



American Horror Story: Hotel - Hallways trailer