Στις 11 Σεπτεμβρίου η Δήμητρα Γαλάνη αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, παρέα με τη Γιώτα Νέγκα, κλείνοντας τον κύκλο των παρουσιάσεων του τελευταίου της δίσκου με τίτλο Αλλιώς.

Μαζί με την μπάντα της δίνει μια παράσταση-προσωπική αφήγηση, που κέρδισε την αγάπη του κοινού όπου κι αν παρουσιάστηκε, από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι σήμερα· με τραγούδια που την ανέδειξαν ως ερμηνεύτρια και συνθέτρια και που «έγραψαν» το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας.

Για τη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου –η μοναδική στην Αθήνα για το 2015– η Δ. Γαλάνη προσκαλεί τη Γιώτα Νέγκα, μια σπουδαία και συγκινητική ερμηνεύτρια, με «καταγωγή» από τις μεγάλες λαϊκές φωνές του παρελθόντος και το δικό της ευδιάκριτο στίγμα σε ό,τι τραγουδά.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, στον Κήπο του Μεγάρου, μια συναυλία διαφορετική, μια συνάντηση γεμάτη ευαισθησία και αισθαντικότητα.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλεκτρική κιθάρα), Kώστας Γεδίκης (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), Στέλιος Προβής (μπάσο)
Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Βουδαντάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου

Συμπαραγωγή ΜΜΑ και Prospero