Στις 27 Οκτωβρίου 2015, στη σκηνή του Gagarin 205, η Noiz Art & Music Productions εγκαινιάζει την φθινοπωρινή σεζόν με ένα Extra Large event. Μετά την τεράστια επιτυχία των Fours Owls η βρετανική High Focus έχει ξανά την τιμητική της, με δύο από τα πιο δυνατά χαρτιά της, τον Dirty Dike και τον Jam Baxter να ροκάρουν τη σκηνή του Gagarin. Την παρουσία των δύο lads θα πλαισιώσει ο DJ του label, DJ Sammy B-Side. Δεν αρκεί όμως αυτό. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το LA των ΗΠΑ, η πολυτάλαντη Reverie μαζί με τον dj & παραγωγό Louden θα αποδείξει στη σκηνή γιατί είναι μια από τις καλύτερες γυναικείες παρουσίες που έπιασαν μικρόφωνο τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο βράδυ ο Ολλανδός Corto Maltez των Da Shogunz θα μοιραστεί την σκηνή με τις boom bap ρίμες του. Τέλος, το πολύ δυνατό event θα προθερμάνει μια πολύ ταλαντούχα Ελληνίδα ράπερ, η Mi55t αλλά και ο νεαρός πολλά υποσχόμενος Raptim.

O Dirty Dike και ο Jam Baxter, είναι μαζί με τους four owls, το βαρύ πυροβολικό της High Focus! Από το 2008 απασχόλησαν έντονα τη βρετανική σκηνή τόσο με τις προσωπικές τους δουλειές όσο και με το πρότζεκτ Contact Play όπου η κυκλοφορία του Champion Fraff τους καθιέρωσε στις συνειδήσεις των απανταχού ακροατών του ανεξάρτητου χιπ χοπ. Στίχοι σαρκαστικοί, έντονα βρετανικοί αλλά και με τον κοσμοπολιτισμό που απορρέει από το Μπράιτον, το δίδυμο κατόρθωσε να παντρέψει τον ήχο της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου με το chav attitude των πρώιμων punkers.

H Reverie ισπανόφωνης καταγωγής με έδρα το Highland Park του LA έφτασε γρήγορα στην κορυφή της τοπικής underground σκηνής ανοίγοντας συναυλίες για καλλιτέχνες όπως ο Murs. Μόλις 25 ετών και ενεργή σε ciphers, ραδιοφωνικά σόου και ευρωπαϊκές τουρνέ, όπου αγαπήθηκε πολύ από το κοινό της Γαλλίας και της Ελβετίας, η Reverie αποτελεί μια από τις καλύτερες γυναίκες που ασχολούνται με το ραπ αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για τους Da Shogunz τα λόγια περιττεύουν. Η κλίκα από την Ολλανδία κατόρθωσε να αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες αναβιώτριες του αυθεντικού μινιμαλιστικού boom bap όπως αυτό ορίστηκε στο Bronx και στο Brooklyn των αρχών του ‘90 από σχήματα όπως οι Main Source και οι Showbiz & AG. Η κολλεκτίβα αγαπήθηκε πολύ στην Ελλάδα, χώρα με την οποία τα μέλη διατηρούν σταθερούς καλλιτεχνικούς, συναυλιακούς και προσωπικούς δεσμούς.

Η Mi55t είναι μία ανερχόμενη Ελληνίδα performer, με βάση την Αθήνα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το EP "Ήρεμη Δύναμη". Έχει συνεργαστεί με αρκετούς MC's από την εγχώρια rap σκηνή, όπως τον Α.Υ. (Wrongface) Yonasiss (TFS) Ghetto rock (Τhink twice/Voodootricks) και WibOne (Univers) και ετοιμάζει νέα projects σε συνεργασία με ΜC's και μουσικούς που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικά μουσικά πλαίσια.

Ο Raptim είναι ένα σχετικά νέο μέλος στην rap σκηνή με έδρα τον Βύρωνα ενεργός πέντε χρόνια στο χώρο έχει κυκλοφορήσει το πρώτο του δίσκο με όνομα « Το μουσικό κουτί », με δυνατές συνεργασίες από καταξιωμένους καλλιτέχνες της ελληνικής κοινότητας όπως Sifu Versus , Eversor & Jk – One.

Mελλοντικές δουλειές του Raptim είναι η συμμετοχή του στο επερχόμενο mixtape του Dj – Wheel M με τίτλο « ROOT DOWN» και η κυκλοφορία μερικών video clips από ορισμένα κομμάτια του δίσκου αλλά και εκτός αυτού.

Συντελεστές
Dirty Dike
Jam Baxter
Reverie
Corto Maltez of Da Shogunz
Mi55t
Raptim