Η Τασούλα Επτακοίλη στην πρώτη συνάντηση με μουσικούς για τη νέα σεζόν, συνομιλεί με τη σπουδαία συνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα. Ένας "μουσικός περίπατος" στη ζωή, τις μελωδίες, τις εκλεκτές συνεργασίες και τα μοναδικά soundtracks-γέφυρες μεταξύ Ανατολής και Δύσης της Ευανθίας.
Στον επίλογο, η Ευανθία μαζί με τους συνεργάτες της, θα χαρίσουν στο κοινό του ΙΑΝΟΥ ένα μουσικό πρόγραμμα-έκπληξη, με γνώριμες μουσικές και αγαπημένες φωνές – από τις πολλές και εκλεκτές συνεργασίες της. 
Έχει γράψει πανέμορφες μελωδίες, σάουντρακ για την τηλεόραση, τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Έχει αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στον κινηματογράφο και το θέατρο. O δρόμος της... πάει πολύ, την εμπνέει. «Όταν περπατάω μου έρχονται πολλές εικόνες και ιδέες», έχει πει. Κάπως έτσι έγραψε την «Αλεξάνδρεια». Σαν περίπατος θα είναι και η κουβέντα της με την Τασούλα Επτακοίλη, στο πλαίσιο του κύκλου «Συναντήσεις με μουσικούς στο CAFE του ΙΑΝΟΥ», τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 20.30μ.μ. Μαζί θα «περιδιαβούν» τα μέρη που την καθόρισαν: από την Κάτω Αχαΐα Πατρών, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, και το Παρίσι, όπου σπούδασε στην Ecole Normale De Musique, μέχρι την Αθήνα του 2015. Συνέντευξη ή μουσική παράσταση; Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Αλλά στην πραγματικότητα και τα δύο, αφού η Ευανθία Ρεμπούτσικα έχει ετοιμάσει, για επίλογο, ένα πρόγραμμα-έκπληξη, με γνώριμες μουσικές και αγαπημένες φωνές – από τις πολλές και εκλεκτές συνεργασίες της.

Συναντήσεις με μουσικούς στο Café του ΙΑΝΟΥ
Η μουσική είναι δρόμοι. Είναι ιστορίες και μνήμη. Είναι εικόνες και συναισθήματα. Είναι χάδια και σαϊτιές. Είναι δάκρυα και χαμόγελα. Κι αυτή την άνοιξη γίνεται αφορμή η Τασούλα Επτακοίλη να συναντήσει στο καφέ του ΙΑΝΟΥ ανθρώπους με το δικό τους, προσωπικό, ευδιάκριτο αποτύπωμα στα ελληνικά μουσικά πράγματα. Ανθρώπους που γνωρίζουμε. Ή νομίζουμε ότι γνωρίζουμε...
Δημιουργούς που θα μιλήσουν εφ' όλης της ύλης. Για τη ζωή και την πορεία τους, για την έμπνευση, το κοινό και την αναγνώριση, για τον ανταγωνισμό, τους φόβους και τις προσδοκίες τους, για την τέχνη και την κοινωνία.

Οι ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Τετάρτη στο Café του ΙΑΝΟΥ, θα αναμεταδίδονται ζωντανά μέσα από το ianos.gr και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει τις ερωτήσεις του σε κάθε καλεσμένο, έως και 3 μέρες πριν από κάθε εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: magazine@ianos.gr