Το TrollRadio.gr επιστρέφει
για πέμπτη ραδιοφωνική σεζόν με πολλή μουσική.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συνταξιδεύουν μαζί του
με πολλά βιβλία.

Το TrollRadio.gr, έχοντας διανύσει τέσσερις επιτυχημένες σεζόν, επιστρέφει για πέμπτη χρονιά με ανανεωμένο πρόγραμμα. Οι παραγωγοί λαμβάνουν θέσεις και βρίσκονται πίσω από τα μικρόφωνα καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2 τα ξημερώματα και το Σαββατοκύριακο από τις 4 το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα. Δημήτρης Σούλτας, Γιάννης Καφάτος, Γιάννης Παλαβούρας, Παύλος Συνοδινός, Damned1, Stalia, Ελένη Λαμπράκη, Πέννυ Γέρου και Μαρία Πακτίτη είναι μερικά από τα ονόματα που συναποτελούν τη ραδιοφωνική ομάδα του TrollRadio.

Η ιστορία
Βραβευμένο ως το καλύτερο web radio στα e-awards 2013, το TrollRadio είναι ένα ραδιόφωνο από τα παλιά, από αυτά που συνηθίζαμε να ακούμε όταν ήμασταν παιδιά: αυθεντικό και rock ‘n’ roll, χωρίς playlist και συμβιβασμούς.
Από τις 2 Οκτωβρίου του 2011, όταν βγήκε για πρώτη φορά on air στη διαδικτυακή κοινότητα:
Έχει φιλοξενήσει δεκάδες, ανερχόμενους και καταξιωμένους, μουσικούς από τον χώρο της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής, συγγραφείς, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και stand-up comedians.
Έχει μεταδώσει πρώτος τραγούδια αγαπημένων του μουσικών, όπως του Σπύρου Γραμμένου, του Κύριου Κ και πολλών ακόμη.
Έχει διοργανώσει τέσσερα φεστιβάλ, παρουσιάζοντας 36 καλλιτέχνες και προσελκύοντας περισσότερα από 4.000 άτομα.
Έχει διοργανώσει δεκάδες επιτυχημένα πάρτι με τους παραγωγούς του να βρίσκονται πίσω από τα decks ή τους μουσικούς να κάνουν live εμφανίσεις.
Έχει χαρίσει εκατοντάδες δώρα: δίσκους, βιβλία, προσκλήσεις για θέατρο και κινηματογράφο και τόσα άλλα.

Κυρίως, όμως, έχει αποτελέσει καλή συντροφιά και έχει δημιουργήσει πολλές μουσικές διαδρομές. Το 2013, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ έρχονται να προσθέσουν στις διαδρομές αυτές την εικόνα, ενεργοποιώντας και τις υπόλοιπες αισθήσεις μας. Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι, διοργανώνουν σεμινάρια παραγωγής ραδιοφωνικών εκπομπών στον Πολυχώρο των εκδόσεων και φιλοξενούν στην εκπομπή «Βιβλιόγατες» ανθρώπους από τον χώρο του βιβλίου, κάθε Πέμπτη 12 με 2 το μεσημέρι.

Και φέτος, το TrollRadio.gr πατάει το play για την πέμπτη σεζόν η οποία προβλέπεται η πιο δημιουργική από όλες όσες έχει διανύσει μέχρι σήμερα. Σας υπόσχεται καθημερινή συντροφιά, διαταράσσοντας την ηρεμία και δημιουργώντας το μουσικό σάουντρακ της κάθε ημέρας.
Δικτυωθείτε! Το ταξίδι συνεχίζεται!
Keep trolling… www.trollradio.gr