Παρ'όλο που θα είμαστε στο κέντρο της Αθήνας, η Ελληνοβραζιλιάνα Κατερίνα Πολέμη και οι μουσικοί της θα μας ξαναταξιδέψουν στις 08 Νοεμβρίου μέσα από τη σκηνή του Faust, σε ένα καφενεδάκι της Βραζιλίας μετά από τη μεγάλη επιτυχία που είχαν στο φεστιβάλ Μικρό Παρίσι των Αθηνών πρόσφατα.

Η βραδιά ατμοσφαιρική, γεμάτη πάθος, πλούσια σε ρυθμούς και μελωδίες από τον κόσμο της μπόσα νόβα, του σάμπα και του καρναβαλιού της Bahia με τη συμμετοχή του εκρηκτικού γκρουπ κρουστών, Batala Atenas.

Μαζί της ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στη Τρομπέτα και Flugelhorn, ο Πέτρος Βαρθακούρης στο Κοντραμπάσο και ο Γιάννης Αγγελόπουλος στα Ντραμς.

Μην χάσετε αυτή τη νεαρή τραγουδοποιό με την ώριμη φωνή που συγκινεί όπου κι αν εμφανίζεται!

Βιογραφικό

Η Κατερίνα γεννήθηκε στο Λονδίνο από Βραζιλιάνα μητέρα και Έλληνα πατέρα. Σπούδασε μουσική στο φημισμένο Berklee College of Music στις ΗΠΑ οπού έζησε 5 χρόνια. Το 2011 ηχογράφησε το πρώτο της δίσκο και από τότε κάνει συναυλίες στη Βοστόνη, Νέα Υόρκη, Βραζιλία και Ελλάδα. Το 2012 έκανε την πρώτη της συμμετοχή στο χώρο του θεάτρου γράφοντας την μουσική για την παράσταση "Ευρυδίκη" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου όπου και έλαβε το πρώτο βραβείο καλύτερης μουσικής από τα βραβεία κοινού του περιοδικού Αθηνοράματος . Έχει γράψει επίσης μουσική για τις παράστασεις "Τρωικός Πόλεμος", "Βlasted", για την ταινία "Μικρά Αγγλία" του Παντελή Βούλγαρη όπου ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης μουσικής από τη Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και τέλος για τη παράσταση "Η Μεγάλη Χίμαιρα" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου όπου παίζετε για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Πορεία.

Τοποθεσία: Faust, Καλαμιώτου 11, Αθήνα

Ημερομηνία: Κυριακή 08 Νοεμβρίου 2015
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00μ.μ.
Ώρα έναρξης: 22.30μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 5€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Mε κράτηση σε τραπέζι ή Stool: 8€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Πληροφορίες - κρατήσεις: Τηλ.: 2103234095
fb: FAUST Bar-Theatre-Arts