Συντετριμμένη είναι η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion καθώς, όπως έγινε γνωστό, χθες έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Rene Angelil.

Ο Angelil, ο οποίος ήταν μάνατζερ και μέντορας της Dion, έφυγε σε ηλικία 73 ετών, μετά από 15ετή μάχη με την επάρατη νόσο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του τονίζεται ότι ο Rene Angelil πέθανε το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι του στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, ενώ ζητείται από τα ΜΜΕ να σεβαστούν τις δύσκολες αυτές ώρες για την Celine και τα τρία παιδιά της, τον 14χρονο Rene-Charles και τα 4 ετών δίδυμα Eddy και Nelson, τα οποία βρίσκονταν δίπλα στον πατέρα τους τις τελευταίες ώρες της ζωής του.

Άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της, ο Angelil της είχε ζητήσει να είναι δίπλα του όταν εκείνος πεθάνει και να αφήσει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε συναυλία της στο Λας Βέγκας, η Celine Dion είχε αφιερώσει το τραγούδι «The First Time I Ever Saw Your Face» στον πολυαγαπημένο της σύζυγο. Μάλιστα, την ώρα που εκείνη τραγουδούσε, σε μία γιγαντοοθόνη, έπαιζαν οικογενειακά βίντεο με εκείνον και τα παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί, μια κίνηση που συγκίνησε το κοινό.