Comme un avion - Γλυκιά απόδραση
Κωμωδία
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ο μεσήλικας γραφίστας Michel αγαπάει τα αεροπλάνα. Μέρα με νύχτα, στο ντους, στη δουλειά, απάνω στο σκούτερ του, ονειρεύεται να είναι ένας αεροπόρος εξερευνητής. Μια ημέρα, δέχεται το σοκ, όταν βλέπει ένα καγιάκ. Θα μπορούσε να είναι αεροπλάνο δίχως φτερά. Ορμώμενος από τρελό αυθορμητισμό, παραγγέλνει όλο το πακέτο: κανό, κουπιά, ό,τι χρειάζεται. Κι αφού η σύζυγος του, η Rachelle, τον ενθαρρύνει, τι πειράζει που δεν έχει ξαναμπεί ποτέ του σε βάρκα; Η περιπέτεια του ξεκινά και είναι γεμάτη εκπλήξεις, μέσα και έξω από το νερό.



Alice through the looking glass - Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη
Φαντασίας
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Η Αλίκη ξυπνάει στη Χώρα των Θαυμάτων και πρέπει να ταξιδέψει σε έναν νέο μυστηριώδη κόσμο, ώστε να βρει ένα μαγικό σκήπτρο που μπορεί να σταματήσει τα δαιμονικά σχέδια του Άρχοντα του Χρόνου, πριν αυτός βάλει το ρολόι του μπροστά και μετατρέψει τη Χώρα σε έναν άγονο και άψυχο κόσμο. Με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων, η Αλίκη πρέπει επίσης να ξεσκεπάσει μια συνωμοσία που θέλει να τοποθετήσει την Ντάμα Κούπα πίσω στον θρόνο.



Truth - Η Αλήθεια
Πολιτικό θρίλερ
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Η Mary Mapes είναι μια δημοσιογράφος πεπεισμένη ότι ο Τζορτζ Μπους ήταν ανάμεσα σε πολλά ηχηρά ονόματα που πέτυχαν να αποφύγουν να πολεμήσουν για την πατρίδα τους στο Βιετνάμ. Ακολουθώντας μια πληροφορία που δίνει σαφείς ενδείξεις, η δυναμική ρεπόρτερ δημιουργεί μια ομάδα ατόμων που περιλαμβάνει μια καθηγήτρια δημοσιογραφίας, έναν άνεργο ερευνητή και έναν απόστρατο συνταγματάρχη των πεζοναυτών. Στόχος τους να βρουν αυτά τα στοιχεία που θα είναι ικανά να βγουν στον αέρα και να κάνουν πάταγο από την εκπομπή 60 Minutes.



Barbershop: The next cut - Το μπαρμπέρικο: Η νέα κουπ
Κωμωδία
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Πέρασαν ήδη δέκα χρόνια και το μπαρμπέρικο του Κάλβιν έχει υποστεί αλλαγές. Η πιο σημαντική είναι ότι δεν ανδροκρατείται ακόμα, αλλά κυρίες έχουν φέρει τη δική του γεύση, μαζί με το κουτσομπολιό και την κόντρα με τα αρσενικά. Παρά τις ένδοξες στιγμές που ακόμα περνάει το κουρείο, η γύρω κοινότητα έχει πάρει στροφή προς το χειρότερο, αναγκάζοντας τον Calvin και την ομάδα του να ενώσουν τις δυνάμεις τους, όχι μονάχα για να σώσουν το μαγαζί, αλλά κι όλη τους τη γειτονιά.



The nice guys
Κωμική περιπέτεια
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Λος Άντζελες, δεκαετία του 1970. Ο Holland March είναι ένας νεαρός ντετέκτιβ, ενώ ο Jackson Healy είναι ο ιδιωτικός του συνάδελφος που ποτέ δεν πιάνει την καλή. Οι δυο τους βρίσκονται να συνεργάζονται για την αναζήτηση ενός χαμένου κοριτσιού, και μαζί για την αυτοκτονία ενός πορνοστάρ, δύο υποθέσεις που αρχικά δεν έδειχναν να σχετίζονται. Η έρευνα τους θα τους οδηγήσει στην αποκάλυψη μιας ευρείας συνωμοσίας.



L' affaire SK1 - Υπόθεση: Άγνωστο DNA
Θρίλερ
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Το 1991, ο επιθεωρητής στη δίωξη εγκλήματος Franck Magne είναι επικεφαλής στην εξιχνίαση της δολοφονίας ενός κοριτσιού. Καθώς θα συμβούν κι άλλα παρόμοια περιστατικά, ο Magne δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι οι φόνοι είναι έργο του ίδιου ατόμου. Ο Bougon, ο προϊστάμενός του, τον συμβουλεύει να μην εμπλακεί πάρα πολύ. Είναι ήδη αργά: Ο Magne καταδιώκει ασταμάτητα τον δολοφόνο μέχρι το σημείο να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της οικογένειάς του.