Το River Party επιστρέφει φέτος για την 38η διοργάνωσή του, από τις 03 έως τις 07 Αυγούστου 2016. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε!

Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 38 χρόνια και ετοιμάζεται για την πιο κεφάτη, την πιο δυνατή, την πιο ξέφρενη διοργάνωση! O απόλυτος προορισμός για τους νέους και όχι μόνο, ένα φεστιβάλ στο οποίο χτυπά η καρδιά της μουσικής και είναι must για όσους αγαπούν τον κατασκηνωτικό τουρισμό, βρίσκεται στους πρόποδες του Γράμμου, σε ένα πανέμορφο τοπίο, στις πηγές του Αλιάκμονα. Ένας καλά κρυμμένος παράδεισος που αποτελεί για 4 δεκαετίες τον τόπο συνάντησης περισσότερων από 50.000 ανθρώπων κάθε χρόνο, από την Ελλάδα και τις όμορες χώρες, ένα φεστιβάλ – θρύλος που έχει γίνει σημείο αναφοράς, αναμνήσεων και ένας τόπος στον οποίο θέλεις πάντα να επιστρέφεις.

Και φέτος δόθηκε η δυνατότητα στους αναρίθμητους fans να προτείνουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες ενώ η πρώτη ανακοίνωση της διεξαγωγής του φεστιβάλ έγινε νωρίς και μόνο μέσω της δυναμικής του φεστιβάλ στα social media. Για άλλη μια φορά η ανταπόκριση ήταν… αστραπιαία! Οι φανατικοί followers έσπευσαν να αγοράσουν τα πρώτα 500 εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες την πρώτη ημέρα της αναγγελίας (1η Μαρτίου) ενώ και τα επόμενα στην τιμή των 40 ευρώ εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες.

Στις 11 Μαϊου δόθηκε το σήμα για την έναρξη της προπώλησης και επισήμως οπότε... η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά! Την ίδια ημέρα οι Kadebostany ανακοίνωσαν την συμμετοχή τους στο φετινό River Party μέσω ενός video που ετοίμασαν αποκλειστικά για τους Έλληνες fans!


Κάθε χρονιά το River Party δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Οι διοργανωτές πάντα και σ’ όλη την διάρκεια των μηνών που περνούν από τη λήξη κάθε προηγούμενου επεξεργάζονται όλες τις ιδέες του κοινού, τις παρατηρήσεις, τα σχόλια και ανεβάζουν τον πήχυ όλο και πιο ψηλά.

Φέτος το σύνθημα είναι #nopartylikeriverparty και αυτό τα λέει όλα! Το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού, στο πιο μαγευτικό τοπίο με το πιο δυναμικό κοινό επιστρέφει! Ετοιμάστε σακίδια! Ο Αύγουστος είναι μόλις 83 ημέρες μακριά..

Μore info about the line-up soon! Stay tuned!

Διοργάνωση – Παραγωγή: People Entertaiment Group