Ice Age: Collision course - Η εποχή των Παγετώνων: Σε τροχιά σύγκρουσης
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Το αέναο κυνήγι του Scrat για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια αλληλουχία γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Sid, ο Manny, ο Diego και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.



La corrispondenza - Θα σε περιμένω πάντα
Δραματική
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Μια νεαρή φοιτήτρια χρησιμοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της για να κάνει τα κόλπα της για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Σπεσιαλιτέ της είναι οι σκηνές δράσης, τα ακροβατικά γεμάτα αγωνία, μία κασκαντέρ που γεύεται τον κίνδυνο. Της αρέσει να ανοίγει τα μάτια της μετά από κάθε θάνατο του «ρόλου» του. Αλλά, μια μέρα, ο καθηγητής της αστροφυσικής, με τον οποίο είναι βαθιά ερωτευμένη, εξαφανίζεται. Για ποιο λόγο; Και γιατί συνεχίζει να στέλνει μηνύματα σε όλες τις ώρες της ημέρας; Με αυτά τα ερωτήματα, η κοπέλα οδηγείται στον δρόμο της έρευνας, η οποία είναι καθαρά προσωπική.



Misconduct - Παιχνίδι χωρίς κανόνες
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Ένας φιλόδοξος δικηγόρος, ο Ben, βρίσκεται ανάμεσα στη διαμάχη ενός διεφθαρμένου στελέχους φαρμακοβιομηχανίας, του Denning, και του στελέχους της εταιρίας του, Abrams. Η υπόθεση παίρνει επικίνδυνη τροπή και ο Ben βρίσκεται στη θέση είτε να αποκαλύψει την αλήθεια, είτε να χάσει τα πάντα.



Retour chez ma mere - Μαμά, γύρισα!
Κωμωδία
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Όλοι αγαπάμε τους γονείς μας, αλλά να είμαστε ενήλικοι και να γυρίσουμε να ζήσουμε στο σπίτι τους, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Η Stephanie θα βιώσει αυτή την έντονη εμπειρία, αρχικά αντιμέτωπη με μια στοργική μα φορτική μητέρα, και έπειτα με τα αδέλφια της που βγάζουν όλη τη μνησικακία τους για παλιές υποθέσεις. Η οικογένεια δεν θα αργήσει να μετατραπεί σε εχθρικό έδαφος, σπαρμένο με απρόσμενες παγίδες και γεμάτο μυστικά.