Finding Dory - Ψάχνοντας την Ντόρι
Κινούμενα Σχέδια
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Έξι μήνες έχουν περάσει από τη διάσωση του μικρούλη Nemo. Η ηρωίδα αυτής της περιπέτειας, η αμνησιακή Dory, ζει ήσυχα ανάμεσα στα άλλα ψαράκια κλόουν. Σε μια επίσκεψη του σχολείου της πλάι στον Nemo για να δουν ψάρια που αποδημούν, αισθάνεται νοσταλγία για το δικό της σπίτι και μαζί της έρχονται παιδικές μνήμες. Θυμάται κάτι για ένα κόσμημα του Μοντερέι στην Καλιφόρνια. Μαζί με τον Nemo και τον Marlin, ξεκινάει το δύσκολο ταξίδι για να βρει την οικογένεια της και μαζί καταλήγουν στο ινστιτούτο θαλάσσιας ζωής της ακτής Μοντερέι, όπου συναντούν τον Bailey, μια λευκή φάλαινα, την Destiny, μια φάλαινα καρχαρία και το χταπόδι Hank, οι οποίοι γίνονται οι οδηγοί της Dory.



Sing Street
Μιούζικαλ
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Δουβλίνο, δεκαετία του 1980. Ο 14χρονος Cosmo πρέπει να «δραπετεύσει» από ένα σπίτι-πεδίο μάχης των γονιών του, να ανταπεξέλθει με τις συνήθειες του μεγάλου του αδελφού και να επιβιώσει από το νέο δημόσιο σχολείο όπου τα παιδιά είναι σκληρά. Ο Cosmo θα γράψει ένα τραγούδι, θα φτιάξει μια μπάντα με συμμαθητές του, θα γράψει κι άλλα τραγούδια, μέχρι και που θα γυρίσουν μουσικά βίντεο. Αλλά για να τα πετύχει όλα αυτά, χρειάζεται χρήματα, κι αυτά έρχονται με ζητιανιά, δανικά, κλεψιές. Και όταν συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να σώσει την οικογένεια του, αποφασίζει να κάνει μια νέα δική του.



Camino a La Paz - Ο δρόμος για το Λα Παζ
Δραματική
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Το φιλμ αφηγείται το ταξίδι ενός ηλικιωμένου μουσουλμάνου που ζητά από έναν «ερασιτέχνη ταξιτζή» να τον οδηγήσει με το παλιό Peugeot 505 του, από το Μπουένος Άιρες μέχρι τη Λα Πας, απ` όπου φιλοδοξεί να ταξιδέψει ως τη Μέκκα.



Jason Bourne - Τζέισον Μπορν
Κατασκοπική
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Εφτά χρόνια μετά την ανάκτηση της μνήμης του και την εξαφάνισή του, ο Jason Bourne ξαφνικά επιστρέφει σε μια εποχή που ο κόσμος είναι πιο ασταθής από ποτέ άλλοτε, για να αποκαλύψει την κρυμμένη αλήθεια για το παρελθόν του. Την ίδια στιγμή, ένα νέο πρόγραμμα δημιουργείται για να τον εντοπίσει και να τον εξουδετερώσει.



Eperdument - Παράφορα
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Ο 39χρονος Jean είναι ο διευθυντής στις υποδειγματικές φυλακές γυναικών των Βερσαλλιών. Όταν φιλοξενεί εκεί τη νεαρή 23χρονη Anna, μπλεγμένη σε μια ευαίσθητη δικαστική υπόθεση, υποκύπτει αμέσως από την άγρια ομορφιά της. Ο Jean προσπαθεί να βοηθήσει την Anna, αλλά νιώθει όλο και περισσότερο να φαντασιώνεται την επαφή μαζί της. Μέχρι που συνειδητοποιεί ότι και η Anna είναι γοητευμένη από αυτόν. Στη συνέχεια, ο Jean θα υποκύψει σε μια παθιασμένη, όσο κι απαγορευμένη ιστορία αγάπης, σε σημείο να θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του.