Ouija: Origin of evil - Ouija: Η πηγή του κακού
Τρόμου
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Το 1965, μια χήρα με τα δύο κορίτσια της πραγματοποιούν «συνεδρίες» επίκλησης πνευμάτων, προκειμένου να αποσπούν χρήματα από τους εύπιστους πελάτες που προστρέχουν σε εκείνες για παρηγοριά. Πολύ γρήγορα, όμως, αυτό που ξεκίνησε ως αθώα εξαπάτηση του αφελούς κόσμου εξελίσσεται σε κάτι τόσο τρομακτικό που υπερβαίνει ακόμα και τους πιο τρομακτικούς εφιάλτες. Η μικρή κόρη καταλαμβάνεται από ένα πνεύμα και όλη η οικογένεια προσπαθεί να τη σώσει και να σωθεί. Η δύναμη του κακού, όμως, είναι πολύ μεγάλη και ο άλλος κόσμος ζητάει ανελέητα «νέο αίμα».



Middle School: The worst years of my life - Σχολικά γυμνάσια
Κωμωδία
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Ο Rafe Khatchadorian είναι ένας ήσυχος νεαρός καλλιτέχνης με πλούσια φαντασία και απέχθεια απέναντι σε ένα λύκειο που θέτει κανόνες στη ζωή του. Μαζί με τον κολλητό του φίλο, τον Leo, συλλαμβάνουν ένα σχέδιο: να καταπατήσουν κάθε κανόνα που υπάρχει στο σχολικό εγχειρίδιο. Όπως είναι φυσικό, βέβαια, οι μπελάδες μόλις ξεκίνησαν.



The accountant - Ο λογιστής
Δράσης
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Ο Christian Wolff είναι ένας εξαιρετικός μαθηματικός που τα πηγαίνει καλύτερα με τους αριθμούς, παρά με τους ανθρώπους. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, ο Christian κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Την ίδια περίοδο που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής τον Ray King, αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό, ο Christian αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια λογιστική υπάλληλος ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο ο Christian έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να ανεβαίνει.



Frantz
Πολεμικό δράμα
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Λίγο μετά τον Α` Παγκόσμιο Πόλεμο, σε ένα μικρό χωριό της Γερμανίας. Η Anna επισκέπτεται τον τάφο του μνηστήρα της κάθε μέρα, ώστε να τιμήσει την χαμένη της αγάπη που σκοτώθηκε στον πόλεμο. Μια ημέρα, ο Adrien, ένα μυστηριώδης νεαρός Γάλλος, έρχεται κι αυτός κι αφήνει λουλούδια στον ίδιο τάφο. Η παρουσία του σύντομα γίνεται έναυσμα για μια σειρά από απροσδόκητες αντιδράσεις, σε ένα περιβάλλον που αντανακλά τις πληγές από την ήττα των Γερμανών.



Belgica
Δραμεντί
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
Η ιστορία δύο αδελφών, που ακόμα κι αν δεν μοιράζονται τίποτα το κοινό, ανοίγουν μαζί ένα μπαρ που γίνεται γρήγορα το στέκι των νυχτόβιων. Παρά την επιτυχία, τα δύο αδέλφια πρέπει να έρθουν αντιμέτωπα με τις δυσκολίες του να μοιράζεσαι μια οικογενειακή επιχείρηση. Η συγγένεια τους μετατρέπεται σε ανταγωνισμό, παρότι κανείς από τους δυο τους δεν φταίει.



Gui lai - Η μεγάλη επιστροφή
Εποχής
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Ένας άνδρας από την Κίνα αποχωρίζεται από τη σύζυγό του, όταν συλλαμβάνεται ως πολιτικός κρατούμενος. Κατά τις τελευταίες μέρες της Πολιτιστικής Επανάστασης, απελευθερώνεται κι επιστρέφει σπίτι του για να ανακαλύψει ότι η γυναίκα του έχει αμνησία. Εκείνη, αδυνατώντας να τον αναγνωρίσει, συνεχίζει να περιμένει την επιστροφή του συζύγου της. Εκείνος είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τη γυναίκα του να θυμηθεί...



Julieta
Δραματική
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Η Julieta ζει με την κόρη της, Antia. Και οι δύο υποφέρουν σιωπηλά για την απώλεια του άνδρα της Julieta και πατέρα της Antia, μερικές φορές όμως η θλίψη δεν φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά -τους απομακρύνει ακόμη περισσότερο. Όταν η Antia κλείσει τα 18, θα εγκαταλείψει τη μητέρα της χωρίς καμία εξήγηση και η Julieta θα ξεκινήσει να την αναζητά με κάθε δυνατό τρόπο. Το μόνο που θα ανακαλύψει είναι το πόσο λίγο γνωρίζει την ίδια της την κόρη.



Pete's dragon - Ο Πιτ και ο δράκος του
Φαντασίας
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Ο Pete, ένα ορφανό αγόρι, το σκάει μακριά σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη παρέα με τον αγαπημένο του φίλο, έναν αξιαγάπητο και μερικές φορές αόρατο δράκο, τον Eliot. Όλα πάνε καλά για τους δυο τους, έως τη στιγμή που οι πλάκες του Eliot βάζουν σε μπελάδες τον Pete.